Meetings & brainstormen

Your mind is like a parachute, it only works when it’s open!

Vraag gratis offerte aan!
indoor_skydive_meetings_brainstormen

Bijzondere locatie

Meest unieke vergaderlocatie van de Benelux

Out of the box

De adrenaline verhoogt creativiteit

Grensverleggend

Stimuleer lichaam en geest

Vergaderen


In de Inofec Skybox word je ontvangen in een creatieve ruimte waar zweven centraal staat. In deze omgeving kun je je gedachten de vrije loop laten gaan en kom je tot de beste ideeën! De ruimte is voorzien van de laatste technieken op vergadergebied zoals een 65inch Touchmonitor, flipovers, een magneetwand en er is een airco aanwezig. Vanuit de skybox is er een geweldig uitzicht om je horizon te verbreden.

Combineer indoor skydiven met vergaderen

Combineer een vergadering met het indoor skydiven voor een frisse wind door de vergadering. Indoor skydiven is uniek in de Benelux en geeft de vergadering een positieve boost. De adrenaline en euforie die vrijkomen bij het indoor skydiven maken je super enthousiast! Wanneer je dit gevoel meeneemt naar de vergadering, meer out of the box denken!

Inofec Skybox


De Inofec Skybox is een inspirerende ruimte van 70 m² met een schitterend uitzicht over ‘Recreatiepark De Stok’ en prachtige natuur in de omgeving. Deze exclusieve vergaderruimte beschikt over luxe zitplaatsen voor maximaal 50 personen en is voorzien van een vaste bar. Uiteraard is deze vergaderruimte uitgerust met alle modern audiovisuele middelen en voorzien van netwerk/internetaansluitingen.

Huur Inofec Skybox

Bij het vergaderarrangement heb je de keuze om de Inofec Skybox 2, 4 of 8 uur te boeken. De vergaderarrangementen zijn voorzien van diverse luxe extra’s, zoals: Nespresso assortiment, thee, plat en bruisend water, frisdrank, brainfood, pepermunt, gebruik vergadermaterialen, notitieblokken en pennen, wireless internet en airco.

Vergaderarrangementen

De zaalhuur en prijs per persoon is afgestemd op de duur van het vergaderarrangement.

✔️ Vergaderarrangement 2 uur: zaalhuur € 195,- en prijs per persoon € 7,50 *

✔️ Vergaderarrangement 4 uur: zaalhuur € 245,- en prijs per persoon € 9,50 *

✔️ Vergaderarrangement 8 uur: zaalhuur € 345,- en prijs per persoon € 17,50 *

*Deze prijzen zijn exclusief BTW (tot maximaal 50 personen voor theateropstelling, tot 25 personen voor klasopstelling en tot 12 personen voor blokopstelling)

Neem een kijkje in de skybox

Perfecte ligging

Indoor Skydive Roosendaal is zeer goed bereikbaar. De locatie ligt direct aan de A17 en A58, en beschikt over ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Uiteraard zijn er volop mogelijkheden om de vergadering of bijeenkomst aan te vullen met lunch, diner of borrel.

Vraag vrijblijvend een offerte aan


Heb je interesse in onze vergaderarrangementen? Vul het onderstaande formulier in met alle wensen en ontvang binnen 5 (werk)dagen een reactie op jouw aanvraag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.