Bedrijfsuitjes

Beleef het meest originele bedrijfsuitje!

Bekijk de arrangementen
indoor_skydive_bedrijfsuitje

Als een vrouw van 90 bij jullie in de tunnel heeft gevlogen, dan kan mijn moeder van 101 jaar dat ook!

— Carlo Boszhart, presentator

Beleef een origineel bedrijfsuitje!


Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje vol spanning en avontuur? Kom dan naar Indoor Skydive Roosendaal en beleef het meest unieke personeelsuitje van Nederland. Het ultieme gevoel van vrijheid! Op deze pagina lees je alles over hoe je een origineel bedrijfsuitje in Brabant organiseert bij Indoor Skydive Roosendaal!

Origineel bedrijfsuitje

Wat is er leuker dan samen met je collega’s of personeel je grenzen te verleggen tijdens een personeelsuitje? Niets toch? Beleef met het hele team bij ons de unieke ervaring van een indoor skydive. Zo leer je tijdens het uitje, je collega’s meteen op een andere manier kennen! Bekijk snel onze arrangementen voor groepsuitjes en kom langs met het hele team!

+
Geslaagde bedrijfsuitjes
+
Uitstekende beoordelingen op Trustpilot
+
Uitstekende beoordelingen op Tripadvisor

Arrangementen voor bedrijfsuitjes


Bekijk alle arrangementen

Uitstekende Horeca

Ontvangst, lunch, borrel, diner & feest

Combinatie arrangementen

Gespecialiseerd in managen van jouw wensen

Onvergetelijke bedrijfsuitjes

Origineel en voor iedereen toegankelijk

Het leukste bedrijfsuitje beleef je bij Indoor Skydive Roosendaal


Teambuilding uitje

Een team building uitje organiseren kan een lastige opgave zijn. Enerzijds wil je een frisse wind door het team laten waaien. Anderzijds moet het een leuk bedrijfsuitje of actief bedrijfsuitje worden. Bij Indoor Skydive Roosendaal organiseer je het perfecte teambuilding uitje!

Tijdens de teambuilding bij Indoor Skydive Roosendaal leer je je collega’s namelijk ook eens op een andere manier kennen. Je verlegt je grenzen en vergroot de teamspirit. En… de adrenaline die indoor skydiven geeft, is de allerbeste boost die je als team kunt krijgen om daarna weer vol aan de slag te gaan!

Iedereen kan indoor skydiven!

Wist je trouwens dat iedereen tussen de 4 en 88 jaar oud kan indoor skydiven? Dus dit moet ook geen enkel probleem zijn voor jou en jouw collega’s. Onder professionele begeleiding van onze indoor skydive instructeurs maak jij in de windtunnel in Roosendaal je eerste indoor skydive. Een onvergetelijke ervaring! Dus ben je op zoek naar een leuk bedrijfsuitje? Dan is Indoor Skydive Roosendaal dé plek waar je moet zijn.

Originele arrangementen voor een bedrijfsfeest

We bieden verschillende originele arrangementen aan voor een origineel bedrijfsfeest. Er is altijd een arrangement te vinden dat perfect is voor jouw uitje. Bekijk al onze mogelijkheden en maak snel een keuze!

Combineer het bedrijfsuitje indoor skydiven ook met een gezellig etentje, een lekkere borrel of eventueel een vergadering in onze creatieve ruimte.

Bedrijfsuitje Brabant

Bedrijfsuitje Brabant organiseren? Dan moet je dus beslist bij Indoor Skydive Roosendaal zijn! De provincie Brabant staat natuurlijk bekend om de ‘Brabantse gezelligheid’. Indoor skydiven is een unieke ervaring die nóg veel leuker wordt als je dit met een bekende groep doet, zoals je collega’s. Kom dus met jouw team naar Roosendaal en ervaar het leukste personeelsuitje van Brabant!

Indoor Skydive Roosendaal is gelegen aan knooppunt De Stok vlak langs de A17 en A58. Daarnaast ligt de windtunnel op 30 minuten afstand van Antwerpen. Of op zo’n 10 minuten vanaf Bergen op Zoom en Breda. De indoor skydive tunnel is vanuit Rotterdam binnen zo’n 30 minuten te bereiken. Indoor Skydive Roosendaal is dus een makkelijk bereikbare plaats voor gezellige bedrijfsuitjes.

Leuke bedrijfsuitjes

Leuke bedrijfsuitjes maak je onvergetelijk door er een extra activiteiten aan toe te voegen. Hiermee maak je jouw werk uitje nog leuker! Combineer het indoor skydiven bijvoorbeeld met ijskarten bij IceKart Rucphen. Of ga skiën of snowboarden bij Skidôme! Ook kun je gezellig shoppen bij Rosada Fashion Outlet. Door verschillende activiteiten te combineren organiseer je een uniek, spannend en onvergetelijk dagje uit voor collega’s of het hele team!

Vrijwel alle activiteiten vind je nabij ‘Recreatiepark De Stok’ vlakbij McArthurGlen Designer Outlet Rosada, beter bekend als Rosada Fashion Outlet. Hier is dus ook Indoor Skydive Roosendaal gevestigd is. Maak van jullie bedrijfsuitje in Brabant dus een onvergetelijke ervaring en boek een van de indoor skydive arrangementen en vul het aan met een extra activiteit.

Bedrijfsuitje organiseren

Wil jij een bedrijfsuitje organiseren en ben je nog op zoek naar tips? Op ons blog delen wij de beste ideeën voor originele personeelsuitjes. Lees snel onze blogs of bekijk onze video’s.

Meer weten over bedrijfsuitjes?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een actief bedrijfsuitje in Roosendaal? Wij maken graag een offerte voor je op maat! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bekijk onze arrangementen


Arrangementen

Offerte aanvragen