fbpx

Exclusieve tunnelhuur

Organiseer met jouw gezelschap een origineel event!

Bekijk dit arrangement
indoor_skydive_exclusieve_tunnelhuur

In een besloten groep indoor skydiven

Ideaal voor grote groepen

Perfecte teambuilding

Unieke belevenis

Privé instructeur voor jullie groep

Leer indoor skydiven

Beleef een origineel event


De windtunnel afhuren voor jouw gezelschap voor een origineel event? Dat kan! De windtunnel van Indoor Skydive Roosendaal is exclusief te huur voor 60 minuten. Tijdens deze 60 minuten komen er geen andere gasten in de windtunnel. Ideaal voor grote groepen en voor iedereen die in een besloten groep wil indoor skydiven! Dit kan al vanaf €59,50 p.p. (op basis van 1 uur exclusieve tunnelhuur met 20 personen in daltarief). Ben je met een kleiner gezelschap? Dan is een afname van 30 minuten wellicht al voldoende. Neem hiervoor contact op met onze salesafdeling!

Hoe werkt de exclusieve tunnelhuur?

Nadat jullie zijn ingecheckt, maken jullie kennis met jullie instructeur. Je krijgt eerst van ons een overall, schoenen, een helm, een veiligheidsbril en oordopjes. Daarna ga je omkleden en nemen we je mee naar de instructieruimte. Aan de hand van een video en persoonlijke instructies weet je precies hoe het indoor skydiven in zijn werk gaat. Spannend? Absoluut! Maar bovenal een ervaring om nooit te vergeten!

Dit geweldige arrangement bestaat uit:

✔ Inchecken bij de incheckbalie
✔ Omkleden naar je indoor skydive uitrusting
✔ Uitgebreide instructies door je instructeur
✔ Indoor skydiven
✔ VR Upgrade mogelijk!
✔ Uitreiking van je indoor skydive certificaat
✔ Afsluiting van je unieke belevenis

Activiteit uitbreiden

Natuurlijk kan je dit uitbreiden met een heerlijke lunch, borrel of diner in het gezellige Bravo24. Het is ook mogelijk om dit arrangement te voorzien van een VR upgrade!

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Heb je nog vragen of speciale wensen waar het bedrijfsevent aan moet voldoen? Laat het ons weten! Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. Tevens ben je van harte welkom om onder het genot van een kop koffie met ons de mogelijkheden door te spreken!

Indoor Skydive

Vraag een gratis offerte aan


Vraag nu vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan. Vul het onderstaande formulier in met alle wensen en ontvang binnen 5 (werk)dagen een reactie op jouw aanvraag.