fbpx

De mooiste skydive locaties!


Heb jij al eens een sprong in het diepe durven nemen? Letterlijk? Wij hebben rondgevraagd bij onze instructeurs en dit heeft 4 locaties opgeleverd welke niet mogen ontbreken op jouw bucket list. Klaar voor de mooiste skydive locaties? Let’s go!

Texel – Nederland

Laten we dicht bij huis beginnen. Parachute springen op Texel betekent namelijk genieten van een schitterend uitzicht over het waddengebied en de zee.

Palm Jumeirah – Dubai

Iets verder van huis vinden we Dubai. Wauw! Wat een prachtig uitzicht! Eén ding is zeker: het beeld van het 12 miljard kostende eiland Palm Jumeirah voor de kust vergeet je nooit meer..! Deze locatie behoort dan ook absoluut tot één van de mooiste skydive locaties ter wereld.

Lake Taupo – Nieuw Zeeland

In Lake Taupo maken jaarlijks de meeste mensen een parachutesprong. Dat heeft waarschijnlijk te maken met de wonderschone omgeving, maar ook met het feit dat dit de goedkoopste skydive locatie in Nieuw Zeeland is…

Mount Everest – Nepal

Deze staat bij velen bovenaan hun bucket list. Bij de meesten zal deze hier ook altijd blijven staan, want ook de prijzen zijn sky high! Denk aan een slordige € 15.000,- en vanwege de extreme omstandigheden zijn er maar een paar momenten paar jaar waarop het avontuur daadwerkelijk doorgaat.

Wil jij ook ervaren hoe het is om te zweven op de kracht van de wind? Boek dan nu jouw indoor skydive sessies bij Indoor Skydive Roosendaal. Maak nu gebruik van onze Lente Actie en ontvang een gratis broodje Pulled Porc en een speciaalbiertje bij aankoop van 5 sessies.