fbpx
vaderdag

Uniek vaderdag cadeau nodig?


Vaderdag 2017, het is weer bijna zover! Waarmee kun je je vader nou écht blij maken op Vaderdag? Nieuwe sokken? Een scheerapparaat? Een BBQ? Of wil je dit jaar een origineel cadeau voor Vaderdag kopen? Wij geven je raad!

Tip 1: Verras jouw superheld

Jouw vader die alles regelt en altijd voor je klaarstaat? Tijd om deze superheld op vaderdag te verrassen met een origineel cadeau. Vééééél beter dan dat scheerapparaat of een saai boek en je hebt er zelf ook wat aan! Geef jouw vader de onvergetelijke ervaring van een indoor skydive cadeau! Laat jouw vader de beleving van een ‘vrije val’ ervaren zonder hiervoor uit een vliegtuig te hoeven springen. Voordat je de windtunnel in gaat, word je goed voorbereid. Je krijgt een speciaal pak aan, uitgebreide instructies en 1-op-1 begeleiding in de windtunnel. Hiermee heb je dus alle ingrediënten voor een gaaf en uniek vaderdag cadeau: actie, gezelligheid, ontspanning en onder professionele begeleiding is het ook nog eens compleet veilig! Koop hier direct je cadeaubon.

 

vaderdag_cadeau

Tip 2. Beat your daddy!

Stoere vaders willen stoere cadeaus. Ga op vaderdag de strijd aan met jouw vader op onze spekgladde ijsvloer! Wie drift het snelste naar de finish? Beat your daddy en scoor nu extra voordelig je tickets. Je kunt namelijk nu je vader voor de helft van de prijs verrassen met het coolste cadeau. Hoe het werkt? Koop 2 toegangstickets voor IceKart Rucphen en ontvang 50% korting op het 2e kaartje! Wij zijn nu al benieuwd wie de strijd gaat winnen! Ontdek het bij IceKart Rucphen!

Tip 3. Voor de helft van de prijs de piste op!

Op Vaderdag kan jouw vader voor de helft van de prijs de piste op bij Skidôme! Het werkt als volgt: jij koopt 2 toegangsticket en ontvangt 50% korting op het 2e kaartje. Zo kunnen jullie samen genieten van het snowboarden of skiën. Echt een win-win situatie dus! Is jouw vader een held op latten? Leer hem dan hoe hij zijn eerste meters in de sneeuw maakt! Of vraag uitleg aan onze professionele leraren bij Skidôme.

vaderdag_cadeau