fbpx
Toekomstig instructeur Max Dam

Toekomstig instructeur Max Dam

Achter de schermen, Nieuws | 21 augustus 2015 | Patrick Flinterman

Er zijn maar weinig kinderen die zo duidelijk voor ogen hebben dat ze indoor skydive instructeur willen worden als Max Dam. Na zijn eerste bezoek is dit namelijk het enige wat Max wil worden, indoor skydive instructeur.

Max is 11 jaar en moet dus nog een paar jaartjes wachten voordat hij instructeur kan worden, maar wij vinden zijn verhaal zo gaaf dat we hem uitnodigde om wat meer over hem te weten te komen.

Hoe was je eerste indoor skydive?

Ik was best zenuwachtig, maar instructeur Luuk hield mij goed vast en ik vond het helemaal geweldig! Ik wilde gelijk nog een keer. Helaas kon dit niet gelijk, want ik moest eerst nog even sparen.

Je spaart zelf voor je sessies?

Ja, ik spaar zelf voor het indoor skydiven want ik vind het gewoon ontzettend gaaf om te doen. Soms kijk ik ook mijn moeder lief aan, zodat ik nog sneller kan langskomen.

Max Dam_nieuw
Max in actie in de windtunnel
nieuw cert
De verzameling certificaten van Max

Hoe vaak ben je nu al geweest?

Ik zou het niet precies weten, maar ik denk ongeveer 11 keer. Alle instructeurs zijn super leuk en enthousiast. Vooral Wouter, Jules en Joey hebben mij na de eerste keer veel nieuwe dingen geleerd. Als snel ging ik trucjes leren, vond ik het helemaal super gaaf en wilde nog vaker komen!

Welke trucjes kan je nu al?

Ik kan over de wand rennen, een barrel roll, salto, draaien en hard omhoog en omlaag!

Heb je een favoriete instructeur?

Stiekem is Joey wel mijn favoriet. Hij kan zelf super goed vliegen, maar kan het mij vooral heel goed leren. Hij is altijd super vrolijk en het is in de tunnel altijd super leuk!

Wil je later zelf ook instructeur worden?

Ja, het is mijn droom om instructeur te worden. Indoor skydiven is echt mijn hobby en mijn sport geworden. Ik hoop echt dat dit gaat lukken.

Indoor Skydive Roosendaal
gaat zorgvuldig met uw privacy om.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door cookies kunnen we onze website functioneel goed laten werken. Dit geeft voor u de beste ervaring op onze website. U kunt sommige cookies uitschakelen via de cookie instellingen aanpassen link.