Thunder ISR Tunnelcamp – mei

Thunder ISR Tunnelcamp – mei

Achter de schermen | 02 June 2016 | Tessa van Overveld

Mee Hyang geniet van met volle teugen van de tunnelcamps van Thunder ISR. Eerst alleen, maar inmiddels met haar teamgenoten Eric en Alex. Haar verhaal lees je hier…

De eerste keer dat ik deelnam aan een Tunnelcamp met Thunder ISR was via een vriend. Hij vertelde me hoe fijn het was en hoeveel vooruitgang hij geboekt had met de mannen van Thunder ISR. Mijn eerste sessies waren met Sven, een fantastische coach. Hij stelde me meteen op mijn gemak en maakte er elke sessie wel iets leuks en creatiefs van. De sprongen vlogen (letterlijk) voorbij en voor ik het wist was er weeral een Tunnelcamp voorbij. Ik liet al snel weten aan Paul dat hij me zeker op de hoogte moest houden van toekomstige kampen. Paul heeft me daarna geholpen een pak tweedehands te vinden, ik heb een helm gekocht en was er helemaal klaar voor!

Nu nog een team…

Het enige dat nog ontbrak was een team. Zo gezegd, zo gedaan en ik werd voorgesteld aan Eric die ongeveer hetzelfde niveau en evenveel enthousiasme toonde voor de Tunnelcampen. Eric kende nog iemand die ons kon vergezellen en nu springen we al een jaartje met z’n drieën. Eric, Alex en ik. Telkens met een coach van Thunder ISR.

Met volle teugen genieten!

Als ik tijdens zo’n Tunnelcamp om me heen kijk, zie ik enkel lachende gezichten, enthousiaste mensen en fantastische coaches. Ik denk echter dat ik wel een beetje een uitzondering ben, ik vlieg namelijk enkel in de tunnel met de mannen van Thunder ISR. Voor mij was het begonnen met enkele sessies met Sven, waar ik telkens veel energie uit haalde. Beetje bij beetje is dit uitgegroeid tot mijn uitlaatklep. Een avondje met mijn teamgenoten, alle zorgen achterlaten en met volle tuigen genieten. Het is soms voor mij een beetje puzzelen om er op tijd te geraken, maar dat weet Paul ondertussen en hij houdt er iedere keer rekening mee. Vanaf het moment dat ik ISR binnenstap, mijn teamgenoten zie en onze coach, weet ik: dit wordt weer een fantastische avond! Voor geen geld ter wereld zou ik deze avonden willen missen.

fin2

Ben jij ook geïnteresseerd in een tunnelcamp van Thunder ISR? Klik dan hier.

Indoor Skydive Roosendaal
gaat zorgvuldig met uw privacy om.

Onze website vergaart (persoonlijke) gegevens en maakt gebruik van cookies om deze website functioneel goed laten werken, advertenties & web-content te personaliseren en deze website te meten. Hiervoor kunnen wij u de beste website-ervaring bieden. U kunt de cookies van ons en onze partners bekijken en/of uitschakelen via de ‘cookie instellingen aanpassen’ link.