Tell your story – maart – op personeelsuitje

Tell your story – maart – op personeelsuitje

Achter de schermen | 05 April 2017 | Tessa van Overveld

Mijn eerste indoor skydive ervaring was er eentje om nooit te vergeten. Van het begin tot het eind staat deze ervaring in mijn hoofd gegrift. Op de parkeerplaats stond ik al met knikkende knieën op mijn benen, zo zenuwachtig was ik. Het gebouw alleen al, werkte ontzettend imponerend. Gelukkig was ik samen met mijn man.

We gingen naar Indoor Skydive Roosendaal met een personeelsuitje van zijn werk. Tegenover zijn collega’s wilde ik mezelf natuurlijk niet laten kennen. Terwijl we aanstalten maakten om naar binnen te gaan probeerde ik enigszins een zelfverzekerde lach op mijn gezicht te toveren. Dit alles om mijn angst te onderdrukken.

Vluchten is geen optie

Toen ik binnenstapte was de spanning weer wat gezakt. Wat bijkletsen met de collega’s van mijn man werkte erg ontspannend. Ik kon met mijn gedachte even afdwalen van wat er komen gaat. Maar uiteindelijk was het moment dan toch echt daar: we moesten naar boven… Mijn hart begon alweer te bonzen in mijn keel en ik heb er nog even aan gedacht om te vluchten. Ik mag mezelf natuurlijk niet verstoppen voor wat er komen gaat, dus liep ik verder naar boven.

Verloren lach

Eenmaal boven kregen we gepaste kleding en konden we ons klaarmaken voor de vlucht. De instructiefilm en wat extra uitleg werkte geruststellend. Gedurende de instructie merkte ik op dat de lach waarmee ik naar binnenstapte, plaatsmaakte voor een strak en gefocust gezicht. Ik werd steeds stiller en vroeg mezelf af of ik mijn lach misschien beneden had laten liggen? Gelukkig was ik niet de enige de het warm kreeg. Twee collega’s van mijn man hadden het ook nog nooit gedaan en waren ook zenuwachtig.

Ready for take-off

Na de instructie moest ik dan toch echt alle moed bij elkaar verzamelen om naar beneden te gaan. Waar de ene collega erg opgelaten was, gedroeg de ander zich net zo stilletjes als ik. Onze vrolijke instructeur Jan deed zijn best iedereen enthousiast te maken en zei nog: “Vooral blijven lachen!” Ik kwam erachter dat het lachen me toch nog niet helemaal was vergaan, maar dan wel als een boer met kiespijn. De eerste collega’s gingen de tunnel in en kwamen er vol euforie uit. Na wat een eeuwigheid leek, was het mijn beurt. Ik loop naar de opening en laat het me maar gewoon overkomen. Met de krachtige wind, ging ook mijn spanning weg en kwam ik erachter dat ik weer kon lachen. ‘Had Jan toch gelijk…’, dacht ik. Hij mocht me alleen voor geen goud loslaten, want het was toch wel even wennen om op de wind te vliegen.

Altijd blijven lachen

Al met al was het echt een ontzettend gave ervaring. De lach die tijdens het vliegen op mijn gezicht verscheen, is er die avond niet meer af gegaan. De foto’s zijn een mooie herinnering aan een bijzondere avond. Vooral de foto van mij en Jan, waarop hij een gek gezicht trekt, bezorgt iedere keer weer een grote glimlach op mijn gezicht!

Wij wensen Patricia veel plezier tijdens haar volgende indoor skydive sessies. Hopelijk is het lachen haar dan nog steeds niet vergaan. Wil jij ook kans maken op 2 x 5 indoor skydive sessies bij Indoor Skydive Roosendaal? Doe dan mee en tell us your story! Mail jouw onvergetelijke ervaring bij Indoor Skydive Roosendaal naar marketing@sis-leisuregroup.nl.

 

Koop online tickets met korting

Prijzen

Indoor Skydive Roosendaal
gaat zorgvuldig met uw privacy om.

Onze website vergaart (persoonlijke) gegevens en maakt gebruik van cookies om deze website functioneel goed laten werken, advertenties & web-content te personaliseren en deze website te meten. Hiervoor kunnen wij u de beste website-ervaring bieden. U kunt de cookies van ons en onze partners bekijken en/of uitschakelen via de ‘cookie instellingen aanpassen’ link.