Tell Your Story – Mei

Tell Your Story – Mei

Achter de schermen | 24 May 2016 | Tessa van Overveld

Iedere maand vragen wij onze bezoekers om hun verhaal te delen. Het meest bijzondere, mooie, grappige of ontroerende verhaal delen wij op ons blog. De winnaar krijgt behalve eeuwige roem, ook een waardebon voor 2 x 5 sessies indoor skydiven bij Indoor Skydive Roosendaal. Lees hier het verhaal van Joyce, de winnares van mei.

“Een korte voorstelling: mijn naam is Joyce, ik ben psycholoog en ik ben nog niet zo lang geleden begonnen met het leren vliegen. Maar hoewel het springen uit vliegtuigen en het zoeven door windtunnels iets van het laatste jaar is, was mijn fascinatie voor vliegen al op jonge leeftijd aanwezig. Zo ben ik op de leeftijd van 4 jaar een keer bovenop het dak van ons speeltuig in de tuin geklommen, had op de top luidkeels verkondigd dat ik kon vliegen en ik ben eraf gesprongen. Ik ben er van af gekomen met wat blauwe plekken en een deuk in mijn geloof dat ik kon vliegen.

tell your story - mei

Mijn eerste tandemsprong

Toch is de wens om te kunnen vliegen nooit helemaal weg geweest en op mijn 18de verjaardag was het dan zo ver: een tandemsprong! Dit is het begin geweest van een vlucht doorheen een AFF-opleiding, een A-brevet en ondertussen al twee pogingen om mijn vliegtechnieken te verbeteren in de windtunnel van Roosendaal.

Extra goed voelen dat je leeft

Als psycholoog word ik verondersteld om de drang naar dit soort gekke kuren in te perken, maar ondanks mijn 24 jaar ben ik nog een psycholoog van de oude stempel. Zo eentje die het nog waagt om Freud te lezen. Een bekende term van hem is de doodsdrift of thanatos, maar dit is niet (zoals veel mensen denken) de onbewuste drang om te sterven die wel eens aan skydivers wordt toegeschreven. Thanatos uit zich in pogingen om even los te willen komen van alles en juist extra goed te kunnen voelen dat je leeft. En laat dat nu zijn waar (indoor) skydiven om draait: genieten van het idee dat je zweeft helemaal niets raakt. Mijn laatste bezoek aan Indoor Skydive Roosendaal heeft dit gevoel nog meer compleet gemaakt: ik heb het certificaat gehaald en mag nu helemaal alleen de windtunnel in!”

Wil jij ook kans maken op 2x 5 indoor skydive sessies bij Indoor Skydive Roosendaal? Doe dan mee en stuur dan jouw verhaal naar marketing@sis-leisuregroup.nl .

Indoor Skydive Roosendaal
gaat zorgvuldig met uw privacy om.

Onze website vergaart (persoonlijke) gegevens en maakt gebruik van cookies om deze website functioneel goed laten werken, advertenties & web-content te personaliseren en deze website te meten. Hiervoor kunnen wij u de beste website-ervaring bieden. U kunt de cookies van ons en onze partners bekijken en/of uitschakelen via de ‘cookie instellingen aanpassen’ link.