Tell your story- mei- Tunneltinder

Tell your story- mei- Tunneltinder

Achter de schermen | 31 May 2017 | Doris de Klerk

Begin maart kon je mij voorbij zien vliegen op Tinder. Ik had op mijn profiel gezet: ‘iemand leuke ideeën voor een eerste date?’ En de ideeën kwamen binnen. Helaas waren de mannen niet leuk genoeg. Op een gegeven moment had ik een leuke man gevonden en had ik contact met hem via WhatsApp. We bedachten het idee om elkaar op Schiphol te ontmoeten en op reis te gaan…

Waar gaat de reis naartoe?

Het idee was om elkaar op Schiphol te ontmoeten en samen op reis te gaan. Ik vond het toch net iets te riskant en wilde toch echt één dag iets leuks doen. Mijn schoonzus zei dat ik moest gaan indoor skydiven en dat leek mij een heel leuk idee! Het enige probleem op dat moment: de man in kwestie vond ik toch niet leuk genoeg om mee op date te gaan.

Recht voor z’n raap

Op een later moment kreeg ik een berichtje van een andere jongen. Het enige wat hij via Tinder zei was: “skydiven?” Geen hoi, alleen dat. Ik was meteen enthousiast, aangezien dit ook mijn idee was. En ja hoor, we gingen samen op date bij Indoor Skydiven Roosendaal. Onwijs spannend, maar erg leuk om te ervaren! Zeker omdat we beiden voor de eerste keer gingen indoor skydiven.

tell_your_story

Tunneltinder

Bij aankomst kregen we eerst een uitgebreide inleiding over wat ons te wachten stond. Na even wachten waren we eindelijk aan de beurt… Wat een toffe ervaring! We waren allebei gestart met 2 indoor skydive sessies per persoon en dat was prima. Tot we in de tunnel vlogen en allebei zo enthousiast waren over het indoor skydiven, dat we er een extra sessie hebben bijgekocht.

tell_your_story

Hoe loopt de date af….

Misschien mede door alle adrenaline en door de leuke dag, vinden we elkaar nog steeds hartstikke leuk en sindsdien hebben we elkaar elke dag gezien. Zijn jullie de ideale matchmakers? Ik denk het wel! Wij zouden het super leuk vinden om onze eerste date nog eens over te doen!

tell_your_story

Win 2 x 5 indoor skydive sessies door jouw verhaal naar ons te mailen!

Maak kans!

Mail jouw verhaal

Indoor Skydive Roosendaal
gaat zorgvuldig met uw privacy om.

Onze website vergaart (persoonlijke) gegevens en maakt gebruik van cookies om deze website functioneel goed laten werken, advertenties & web-content te personaliseren en deze website te meten. Hiervoor kunnen wij u de beste website-ervaring bieden. U kunt de cookies van ons en onze partners bekijken en/of uitschakelen via de ‘cookie instellingen aanpassen’ link.