Tell Your Story – Maart deel 2

Tell Your Story – Maart deel 2

Achter de schermen | 31 March 2016 | Tessa van Overveld

Iedere maand vragen wij onze gasten hun verhaal over hun indoor skydive ervaring met ons te delen. Wanneer je dit doet, maak je kans op 2 x 5 indoor skydive sessies. Deze maand zijn er maar liefst 2 winnaars. Dit is het verhaal van Cindy. Lees snel verder…

“Ergens in september 2015 kwam mijn manager even bij mij langs om eens te praten over mijn sportieve ambities, ze was nieuwsgierig naar wat ik ooit nog eens zou willen doen. Aangezien ik niet echt iets kon bedenken, begon ze te vragen of ik ooit zou willen bungeejumpen of misschien wel parachutespringen. Maar nee, beide ambities heb ik niet. Ze was enigszins verbaasd omdat ik in haar ogen een erg sportief type ben. Dat klopt ook wel maar er zijn voor mij toch nog wel grenzen.

20 jaar in dienst

In november 2015 was ik 20 jaar in dienst bij mijn werkgever en namens de zaak kreeg ik een cadeau, echter mijn manager had ons gesprek van september goed onthouden en zij gaf mij een persoonlijk cadeau. Verrast nam ik de enveloppe aan en wist niet wat ik kon verwachten maar toen ik zag wat ik mocht gaan doen was ik meteen enthousiast, ik mocht namelijk 4 x een sessie gaan skydiven ! Wat een onwijs goed alternatief voor bungeejumpen of parachutespringen..

“Zou het ons gaan lukken?”

De agenda er op nageslagen en een afspraak gemaakt voor in de voorjaarsvakantie zodat ook de kinderen 2x konden gaan skydiven.  Vrijdag 4 maart stond vast ! In onze ogen duurde het nog wel een tijdje voor het zover was, maar voor we het wisten reden we op de bewuste 4 maart naar Roosendaal.  Na een gezellig dagje in de stad te hebben door gebracht kwamen we rond 15:30 aan bij het gebouw. Netjes ons aangemeld en de formulieren ingevuld en toen wachten tot 16:15. Eventjes bij de tunnel wezen kijken en toen nog op ons gemak wat drinken. Op ons gemak ? De spanning nam toch wel een beetje toe, want wat zou ons te wachten staan ? We hadden thuis al diverse filmpjes bekeken, maar zou het ons zelf ook wel gaan lukken ?

Richella ving ons op en gaf ons de benodigde spullen voor het skydiven. Wat moesten we toen al giechelen… haha wat een leuk haarnetje en wat staat zo’n pak toch vreemd! Om het dan nog maar niet over de bril en de helm te hebben, of was het giechelen van de zenuwen ?  Richella nam ons mee naar de ruimte waar de instructiefilm werd getoond en tussen neus en lippen door werd mij gemeld dat ik als eerste de tunnel in zou gaan…  “OK. Nu kan ik echt niet meer terug, nu gaat het echt gebeuren!” ging er door mijn hoofd.

Waanzinnig!

Ja en dan sta je dan in de opening, kin omhoog, armen en benen gespreid  en ….. je vliegt !!!   Tuurlijk met de nodige hulp van Richella, want wat was het nog lastig om te sturen of überhaupt los te vliegen.  Wat echter wel helemaal van zelf ging was het uitgebreid lachen, want wat was het een onwijs gaaf gevoel in de tunnel! Helaas was zo’n minuut zo voorbij en stond ik weer met beide benen op de grond. Een euforisch gevoel maakte zich van mij meester en wat een geluk: ik mocht nog 3 x !!!  De keren daarna ging het allemaal iets beter en corrigeerde Richella mij daar waar nodig was; dat gaf toch wel een soort van veilig gevoel. En toen helaas al de laatste keer.  Richella nam me mee naar boven in de tunnel. Wat waanzinnig en wat zou het toch gaaf zijn als je dit helemaal zelf kan doen! Ja, dan moet ik dus echt nog een keer terugkomen om meer vaardigheden te krijgen, want het gevoel blijft waanzinnig!

Wat ik verder zo geweldig vond was de rust, geduld, begrip en het plezier van de instructeurs (Richella en Jan). Toen mijn dochter schrok van het harde geluid bij / in de tunnel werd zij even apart genomen door Jan en hij hielp haar met haar oordoppen waardoor ze zonder angst voor het geluid kon genieten van haar 2 sessies en genoten heeft ze zeker!  Ook mijn zoon vond het erg spannend in de tunnel maar Richella nam de tijd om even met hem te praten waardoor hij toch van zijn 2e sessie kon genieten..

De foto’s en de film zijn een geweldige blijvende herinnering van een onwijs mooie ervaring !

Ik heb mijn manager dan ook uitgebreid bedankt dat zij mij de kans heeft gegeven om dit te mogen ervaren en ik raad het echt iedereen aan om een keer naar Indoor Skydive Roosendaal te gaan om te ervaren wat ik heb beleefd.

Bedankt Indoor Skydive Roosendaal voor deze mooie dag!”

Blog winnaar 2 500x333

Wil jij ook kans maken op 2x 5 indoor skydive sessies bij Indoor Skydive Roosendaal? Doe dan mee en stuur dan jouw verhaal naar marketing@sis-leisuregroup.nl .

Indoor Skydive Roosendaal
gaat zorgvuldig met uw privacy om.

Onze website vergaart (persoonlijke) gegevens en maakt gebruik van cookies om deze website functioneel goed laten werken, advertenties & web-content te personaliseren en deze website te meten. Hiervoor kunnen wij u de beste website-ervaring bieden. U kunt de cookies van ons en onze partners bekijken en/of uitschakelen via de ‘cookie instellingen aanpassen’ link.