Tell Your Story – Juni

Tell Your Story – Juni

Achter de schermen | 30 June 2016 | Tessa van Overveld

Dat Jelle Visser behoefte heeft aan veel wind, hoogtes, vrijheid en uitdaging, wist hij al. Maar dat deze kitesurfer in hart en nieren ook een enorme adrenalinekick krijgt van indoor skydiven, werd pas bevestigd in de windtunnel van Indoor Skydive Roosendaal. Dit natuurtalent vertelt over zijn onvergetelijke ervaring en wint daarmee 2 x 5 indoor skydive sessies.

Hoe hoger, hoe beter!

”De uitspraak ‘’Hoe hoger, hoe beter!’’ komt bij mij vaak uit mijn mond vallen. Tot nu toe is dat dan ook mijn gebruikelijke motto tijdens het beoefenen van de sport kitesurfen. Hoge sprongen maken om je zo vrij mogelijk te voelen. De drang om steeds hogere en extremere sprongen te maken is dan ook goed zichtbaar. Een ijzeren plaat en een schroef in mijn kuitbeen is het gevolg van de harde crashes die ik tot nu toe in mijn kitesurf-carrière heb gemaakt. Dit voorval heeft mij er echter niet van weerhouden om verder te gaan met het maken van die hoge sprongen. De adrenaline die je krijgt bij het maken van zo’n sprong is gigantisch!”

Een uniek verjaardagscadeau

“Dit gegeven is mijn vrienden zeker niet ontgaan. Op mijn 21e verjaardag hebben ze mij dan ook een aantal indoor skydive sessies cadeau gegeven, zodat ik niet alleen kan ervaren hoe het is om in de lucht te springen, maar ook hoe het is om door de lucht te vliegen. Samen met een vriend ben ik naar het zuiden van Nederland afgereisd om deze unieke ervaring te beleven.”

Indoor skydive Roosendaal Jelle Visser

Op de kracht van de wind

Het vliegen in de windtunnel vond ik fantastisch. Vergelijkbaar met kitesurfen wordt je puur op kracht van de wind (en zwaartekracht) in beweging gebracht. Dat ik door de instructeur, die toevallig ook Jelle heette, werd bestempeld als natuurtalent, zal dan ook stiekem een beetje te wijten zijn aan het feit dat ik door eerdere kitesurf-sprongen al goed mijn evenwicht in de lucht weet te bewaren.

Nog veel te leren!

Er valt voor mij nog veel te leren in de windtunnel. Het zelfstandig mogen vliegen en het maken van verschillende trucjes, zoals ik dat kan bij kitesurfen, staan zeker op mijn verlanglijstje!

 

Wij wensen Jelle veel succes en plezier tijdens zijn volgende sessies. Wil jij ook kans maken op 2x 5 indoor skydive sessies bij Indoor Skydive Roosendaal? Doe dan mee en tell us your story! Je mag jouw onvergetelijke ervaring bij Indoor Skydive Roosendaal sturen naar marketing@sis-leisuregroup.nl .

Indoor Skydive Roosendaal
gaat zorgvuldig met uw privacy om.

Onze website vergaart (persoonlijke) gegevens en maakt gebruik van cookies om deze website functioneel goed laten werken, advertenties & web-content te personaliseren en deze website te meten. Hiervoor kunnen wij u de beste website-ervaring bieden. U kunt de cookies van ons en onze partners bekijken en/of uitschakelen via de ‘cookie instellingen aanpassen’ link.