Tell your story: 101 doelen in 1001 dagen!

Tell your story: 101 doelen in 1001 dagen!

Achter de schermen | 30 January 2017 | Doris de Klerk

101 doelen in 1001 dagen… Jeej, dat is wel heel ambitieus én gewaagd! Wie doet zoiets? Is het haalbaar? Wij ontvingen deze maand een ontzettend inspirerend verhaal van Brenda. Met haar Day Zero Project, gaat ze voor de challenge: 101 doelen in 1001 dagen! En jaaaaa, wij zijn vereerd, indoor skydiven staat op #4 in haar lijst. Heerlijk leesvoer van een vrouw die het leven niet te serieus neemt, maar geniet van hét moment!

“Uit een vliegtuig springen? Nee, dat is écht niks voor mij. Gelukkig bestaat er zoiets als indoor skydiven. Ik hou van spannende activiteiten en dit wil ik al zo lang doen. Zo’n 4,5 jaar geleden mocht ik deze activiteit voor een groep klanten van mijn werk organiseren. Ik zou ook mee doen, maar ik was net bevallen en kwam kort daarna in het ziekenhuis te liggen. Helaas, ik kon niet mee. Vervolgens ging mijn zusje trouwen en was er een leuk vrijgezellen uitje: indoor skydiven. Je raadt het al: dit was voor de mannen. Vol (gezonde) jaloezie hoorde ik de enthousiaste verhalen van mijn vriend. Dit MOEST zéker op mijn Day Zero Project lijst!

indoor skydiven

Day Zero Project, 101 doelen

Vaak genoeg maak ik to-do-lijstjes. Enige probleem is de uitvoering. Dat schiet er wel eens bij in. Tijd dus om het anders aan te pakken. Een échte lijst: uitvoerbaar en haalbaar met een tijdslimiet. Leuke en nuttige dingen die ik al langer wil doen, waar ik sinds ik moeder ben gewoonweg niet aan toe kom (lees: geen tijd voor vrij maak). Met het Day Zero Project heb ik het doel om ze allemaal te halen!

Het eerste, na de vaste doelen op de lijst, staat indoor skydiven. Dit wil ik al zo lang doen! Dus oppas regelen en gaan. Zo stond ik samen met mijn vriend vol spanning klaar om te indoor skydiven. Na het inchecken liepen we meteen door naar de windtunnel waar we alvast een kijkje konden nemen terwijl anderen aan het indoor skydiven waren. Omdat we net aankwamen toen een groep ging wisselen, werden we getrakteerd op een spectaculaire show van de instructeurs. Geweldig om te zien. De kapriolen die ze uithalen zijn echt ongelofelijk!

indoor skydiven

Ready to fly!

Na de instructiefilm, was het tijd om naar de windtunnel te gaan. De spanning nam toe. Lukt het mij om zelfstandig te zweven? Zal ik niet tegen de wanden knallen? Gelukkig hebben we vijf keer een kans om het onder de knie te krijgen. En dan ben ik aan de beurt. Met een big smile sta ik klaar om de eerste sprong te maken. Het is even wennen, maar met de duidelijke instructies van Jelle zweef ik al snel zelfstandig. Wat is dit ongelofelijk gaaf! Zweven op de wind, links en rechts om draaien, naar boven en naar beneden, vooruit en achteruit. Het lukt allemaal. Het zelfstandig instappen gaat bijna goed. Wat een super ervaring.

Ik kan maar niet stoppen met glimlachen. Nog vol adrenaline krijgen we na het skydiven ons certificaat uitgereikt door Jelle. Woohoo!! Bijna alle vinkjes behaald op het certificaat. Mijn snelheid was 200 km/u. Super tevreden en blij met het resultaat. Na afloop raken we maar niet uitgepraat. Een geweldige ervaring en dit was zeker niet de laatste keer. Het zweven geeft zo’n enorme kick! Dit ga ik zeker nog een keer doen. Ik kan bijna niet wachten…”

certificaten

Doel #4: check, I can fly!

Ben jij razend benieuwd naar het Day Zero Project van Brenda én al haar andere doelen zoals #20 bewonder een totale zonsverduistering, #100 bezoek de hoofdstad van alle Nederlandse provincies of #101 maak een verre reis. Lees het op haar eigen Day Zero Project website.

reis

reis

doelen

Indoor Skydive Roosendaal
gaat zorgvuldig met uw privacy om.

Onze website vergaart (persoonlijke) gegevens en maakt gebruik van cookies om deze website functioneel goed laten werken, advertenties & web-content te personaliseren en deze website te meten. Hiervoor kunnen wij u de beste website-ervaring bieden. U kunt de cookies van ons en onze partners bekijken en/of uitschakelen via de ‘cookie instellingen aanpassen’ link.