Tell your story – Februari

Tell your story – Februari

Achter de schermen | 25 February 2016 | Tessa van Overveld

Hoogtevrees. Dat heb ik. Voor geen goud ga ik in een achtbaan, reuzenrad of spring ik uit een vliegtuig. Personeelsfeestje. Ik mag kiezen: snowboarden of skydiven. Snowboarden valt af. Ik ben veel te bang dat ik m’n benen breek en dan kan ik de Nijmeegse 4daagse niet meelopen. Dus zit er maar 1 ding op. Dat andere enge…..

Indoor Skydiven

Eenmaal aangekomen bij dat enge gebouw met die toren loop ik met de rest naar binnen. ”Ik kan altijd nog weglopen”, denk ik. We krijgen een pak aan en er wordt uitgelegd wat we gaan doen. We? O nee, ik kan nu echt niet meer terug. M’n hart gaat tekeer. En dan is het zover. Ik ga NIET  als eerste! Eerst eens kijken hoe het de rest vergaat. Ineens ben ik aan de beurt…… Voel me plotseling zweven, of is het vliegen? Joehoe, kijk ma, zonder handen! Gaaaaf! En plotseling word ik naar de opening geleid en is het afgelopen, maar gelukkig mocht ik nog 2 keer. Ik kon echt niet wachten. Stond te stuiteren. Het ging elke keer beter en toen was het afgelopen. JAMMER!

Ik kreeg een certificaat en we vertrokken. In de auto naar huis zat ik te bedenken wanneer ik weer zou kunnen gaan. De tweede keer nam ik mijn jongste dochter mee en gingen we allebei vliegen. Daarna snapte ze mijn enthousiasme en was ze vast van plan om ooit echt uit een vliegtuig te springen. Zover wilde ik niet gaan, maar nu stond zij te stuiteren! De derde keer trakteerde ik mijn dochters en schoonzoon op een indoor skydive avontuur en ging ik zelf ook weer mee. Inmiddels heb ik wat meer kruisjes op mijn certificaat en ben ik zeker van plan om het certificaat vol te krijgen door alle opdrachten te voltooien. En wat ben ik dan? SKYDIVER! Jeeeehah!

Tell your story

Wil jij ook kans maken op 2x 5 indoor skydive sessies bij Indoor Skydive Roosendaal? Doe dan mee en stuur dan jouw verhaal naar marketing@sis-leisuregroup.nl .

Indoor Skydive Roosendaal
gaat zorgvuldig met uw privacy om.

Onze website vergaart (persoonlijke) gegevens en maakt gebruik van cookies om deze website functioneel goed laten werken, advertenties & web-content te personaliseren en deze website te meten. Hiervoor kunnen wij u de beste website-ervaring bieden. U kunt de cookies van ons en onze partners bekijken en/of uitschakelen via de ‘cookie instellingen aanpassen’ link.