Tell your story- februari

Tell your story- februari

Achter de schermen | 13 March 2017 | Doris de Klerk

Zich onbewust laten leiden door het verloop van een prachtige zomerdag, begint haar route naar haar kennismaking met de spannendste activiteitenlocatie van Nederland: Indoor Skydive Roosendaal! Die avond had Sophie met de Reddingsbrigade van Castricum, waar ze lid van is, een barbecue op het strand. Het was een hele leuke avond, waar ze een hele leuke jongen heeft ontmoet… Hier haar verhaal!

Ik kende hem al, we hebben elkaar in de hottub beter leren kennen. Er was namelijk niet genoeg plaats voor iedereen, dus moesten de meisjes bij de jongens op schoot. Het contact hebben we de dag daarna via WhatsApp voortgezet en na het praten over een film heb ik hem gevraagd met mij mee naar de film te gaan.

Op de radio bij 538

De reactie bleef enige tijd uit, omdat hij druk aan het werk was. Via de app van Radio538 stuur ik hen mijn status, omdat ik dit weleens vaker doe. Niet veel later werd ik gebeld door het radiostation of ik mijn verhaal wilde vertellen. Tijdens het vertellen van mijn verhaal slaat de schaamte al toe. Tijdens het gesprek loop ik snel even naar buiten om een rondje te lopen, zodat ik het een beetje los kan laten. Nu zouden ze alleen hem nog bellen…

De radio belt hem en wanneer hij opneemt, branden ze los. Het hele verhaal hebben ze veel groter gemaakt dan dat het was en ik wist niet meer wat ik moest zeggen. Uiteindelijk vraag ik via de radio of hij met mij naar de film wilt en hij zegt: ja! Vervolgens krijgen we ook nog eens de mededeling dat we 2 indoor skydive tickets hebben gewonnen: ‘Completely flabbergasted!’

Vol enthousiasme heb ik direct aan mijn moeder verteld dat ik om half 9 op de radio kom. Dit kon zij natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan en ze had meteen de hele familie en al haar vriendinnen ingelicht. Om half 9 zaten we klaar in de auto, omdat de Wifi het niet goed deed. En toen barstte het los… Het gelach van mijn zusje en mijn moeder.

tell your story

De onverwachtse wending

Toen ik de volgende dag op school kwam, stond ik versteld. De hele school wist ervan en er ging zelfs een opname van het radiofragment rond. Die middag appte ik hem, omdat het toch wel een beetje (snel) uit de hand was gelopen. Na een goed gesprek met hem te hebben gehad en hij tot de conclusie kwam dat alle heisa door de radio kwam, heeft hij besloten af te zien van de film en hij vond 3 uur met de trein naar Roosendaal toch ook een beetje ver.

Ik dacht meteen van: “Oké, ik ga dan gewoon lekker met mijn zusje als hij niet wilt, prima!”

Vervolgens hebben mijn zusje en ik de afspraak ingepland. In de herfstvakantie zouden wij gaan indoor skydiven! Die dag zijn we extra vroeg vertrokken om eerst nog even lekker te shoppen in Rosada Fashion Outlet! Daar hebben we kerstcadeautjes uitgezocht en nog een paar leuke schoenen voor mijn zusje gescoord. Daar heb ik nog steeds geen enkel spanning van wat er komen gaat.

The moment of truth

Eenmaal aangekomen bij Indoor Skydive Roosendaal begin ik nog enthousiaster te worden! Wat heb ik er veel zin in. Eerst even inchecken, mezelf omkleden, de instructies goed in me opnemen en vervolgens nog even wachten. Daar gaan we: de tunnel in! Eerst waren mijn groepsgenoten aan de beurt. Onder hen een heel schattig klein jongetje, die in een super gaaf Supermanpak, de tunnel betrad. Het pak leek wonderen te doen, want als een echte Superman baande hij zich een weg door de tunnel. Zijn houding was perfect: een hand hield hij naar voren en de andere strak langs zijn lichaam.

Uiteindelijk mocht mijn zusje eerst in de tunnel. Het ging haar heel goed af en ze kwam met een pretgezicht de tunnel uit. ‘Nu ik!’ Zodra ik me naar voren liet vallen, wist ik dat dit geweldig was. Zo vrij als een vogel vliegen in de lucht. Na verschillende sessies van 1 minuut is het voor ons, helaas, afgelopen. ‘Maar wat was dit te gek!’ Zoveel nieuwe dingen geleerd en gedaan. Boven ontvangen we een diploma en maken we nog een groepsfoto. Ik heb toen ook meteen de Facebookpagina geliket en mezelf ingecheckt, waarmee ik een sleutelhanger bij de balie had verdiend. Deze gebruik ik tot vandaag nog iedere dag. Elke dag herinnert deze sleutelhanger mij weer aan de geweldige ervaring en het ironische verhaal erachter.

Wij wensen deze twee meiden veel succes en plezier tijdens het indoor skydiven! Wil jij ook kans maken op 2x 5 indoor skydive sessies bij Indoor Skydive Roosendaal? Doe dan mee en tell us your story! Je mag jouw onvergetelijke ervaring bij Indoor Skydive Roosendaal sturen naar marketing@sis-leisuregroup.nl .

Indoor Skydive Roosendaal
gaat zorgvuldig met uw privacy om.

Onze website vergaart (persoonlijke) gegevens en maakt gebruik van cookies om deze website functioneel goed laten werken, advertenties & web-content te personaliseren en deze website te meten. Hiervoor kunnen wij u de beste website-ervaring bieden. U kunt de cookies van ons en onze partners bekijken en/of uitschakelen via de ‘cookie instellingen aanpassen’ link.