Tell Your Story – April

Tell Your Story – April

Achter de schermen | 28 April 2016 | Tessa van Overveld

Iedere maand vragen wij onze bezoekers om hun verhaal te delen. Het meest bijzondere, mooie, grappige of ontroerende verhaal delen wij op ons blog. De winnaar krijgt behalve eeuwige roem, ook een waardebon voor 2 x 5 sessies indoor skydiven bij Indoor Skydive Roosendaal. Lees hier het verhaal van Lisa, de winnaar in april.

‘Vandaag ben je het oudste dat je al ooit bent geweest en het jongste dat je ooit zal zijn.’ Verjaardagen zijn telkens weer unieke momenten, waar ik persoonlijk veel waarde aan hecht. Voor de verjaardag van familie en vrienden probeer ik dan ook telkens een originele verrassing op poten te zetten. Op 18 juni 2015 werd ik 18 jaar, toch wel een mijlpaal in je leven. Mijn ouders wilden voor deze gelegenheid mij ook eens verrassen. Je moet weten, dat gaat niet zo gemakkelijk. Ik ben een speurneus, iemand die verrassingen snel doorziet. Helemaal anders was het echter die bewuste donderdagochtend in juni. Zonder ook maar een idee te hebben van wat ging komen, opende ik de enveloppe. Daarin zat, je kan het al raden, een cadeaubon om te gaan indoor skydiven in Roosendaal en een DVD van de vlucht. Ik was helemaal door het dolle heen, nog nooit was ik zo aangenaam verrast! Wat een geweldig cadeau!

Het onthaal bij Indoor Skydive Roosendaal

Het is ondertussen april 2016. Na lang aftellen, is het dé dag. Ik keek bewust geen enkel filmpje over hoe zo’n dag eraan toegaat. Ik wilde alles ten volle beleven en op me laten afkomen. De rit vanuit België naar Nederland verloopt erg rustig. Het besef van wat er staat te gebeuren sijpelt maar langzaam door. We zijn er! Bij elke trede die je neemt, neemt de spanning toe. Het is echt. Ik ga vliegen. Gelukkig zit er een mega-lieve dame achter het onthaal, die je uitlegt wat er staat te gebeuren. Haar brede glimlach herinnert je waarvoor je hier bent: plezier!

Strak in het pak

We gaan een verdieping hoger, net als mijn hartslag. Even later sta ik helemaal uitgedost, klaar voor de sprong. Het avontuur zet koers richting het instructielokaal. Het filmpje loopt ten einde en begeleider Jan komt eraan: “Zijn er nog vragen?”Stilte. Stilte voor de storm.

Acht gezellige Nederlanders als omstanders

Als jonge Belgische, ga ik samen met acht plezante, robuuste Nederlandse mannen naar de windtunnel. Lisa is de eerste. Zo staat het zwart op wit te op het scherm. Ik voel me letterlijk en figuurlijk klein tussen zo’n hoop testosteron. Het is zover. De wind giert door de tunnel als adrenaline door m’n lichaam. Jan geeft het teken, handen op de borst, kin omhoog, en gaan!

Plezier, hier!

“Wauw!” Dat is alles wat je kan uitbrengen. Je voeten raken de grond weer na een waanzinnige minuut, en het enige dat je denkt is: “Ik wil nog een keer!” Dat is een meevaller, want ik kreeg meerdere sessies cadeau. “Papier, hier!”, “Papier, hier!” zowat één van de eerste dingen dat ik associeer met Nederland. Zo voelde ik me vandaag dan ook, als een kind in de Efteling: plezier in overvloed!

In de ban van Jan

Alle sessies zitten erop en je voelt een band met de anderen ontstaan omwille van de unieke ervaring die je zonet alle negen hebt beleefd. Dan volgt de apotheose. Jan doet z’n ding. Hij dwarrelt door de tunnel zoals een vlinder dat zou doen op een zonnige vrijdag in april. “Wauw!”, alweer.

Dag, met de breedste glimlach

Na het uitreiken van de certificaten, rest er ons nog één ding: lachen voor de foto! Dat ging wellicht nog nooit zo makkelijk, want in ons gezicht stond een glimlach gegrift voor de rest van de dag. Eveneens de herinnering die in mijn geheugen staat gegrift, voor altijd. En moest die ooit vervagen, dan helpt de unieke DVD me op weg.

Bedankt mama en papa voor dit onvergetelijke cadeau, bedankt Indoor Skydive Roosendaal voor dit waanzinnige avontuur! Heel graag: “Tot de volgende!”

Wil jij ook kans maken op 2x 5 indoor skydive sessies bij Indoor Skydive Roosendaal? Doe dan mee en stuur dan jouw verhaal naar marketing@sis-leisuregroup.nl .

Indoor Skydive Roosendaal
gaat zorgvuldig met uw privacy om.

Onze website vergaart (persoonlijke) gegevens en maakt gebruik van cookies om deze website functioneel goed laten werken, advertenties & web-content te personaliseren en deze website te meten. Hiervoor kunnen wij u de beste website-ervaring bieden. U kunt de cookies van ons en onze partners bekijken en/of uitschakelen via de ‘cookie instellingen aanpassen’ link.