Tell your story- april- Geslaagd!

Tell your story- april- Geslaagd!

Achter de schermen | 28 June 2017 | Doris de Klerk

Vorig jaar deed ik eindexamen! Het moment om met mijn ouders een mooie deal te sluiten: bij het halen van mijn diploma, zou ik 2 x 5 indoor skydive sessies krijgen. Ik wilde al sinds kleins af aan skydiven, dus dit was een hele grote kans!

Ik leerde 10 x zo hard, met als doel dat ik eindelijk kon gaan indoor skydiven. De dag dat ik het telefoontje zou krijgen was ik zo zenuwachtig. Maar toen ik het verlossende telefoontje kreeg was ik zo blij. GESLAAGD! Ik zou gaan indoor skydiven!

De spanning loopt op…

Ik nam mijn beste vriendin (Rinske) mee, omdat zij het ook verdiende. Zij had mij 4 jaar lang ongelooflijk gesteund. Zonder haar was het niet gelukt. Die dag was de spanning om te snijden. Ik was heel zenuwachtig, maar had er enorm veel zin in! Ik kan me nog heel goed herinneren dat ik bijna aan de beurt was, maar eigenlijk niet zo goed durfde. Ik keek Rinske aan en dat was het enige wat ik op dat moment nodig had. Indoor skydiven is wat ik zo graag wilde.

geslaagd

Wat een geweldig gevoel

Het was ongelooflijk vet om te vliegen in de tunnel. Dit zou ik wel elke dag willen doen! Wat een leuke en spannende ervaring. Ik mocht 5 x een minuut vliegen, waar ik achteraf heel blij mee was. In 5 indoor skydive sessies, kun je nu eenmaal nog meer ‘oefenen’. De eerste keer was een beetje aftasten. Hoe moet het precies? Wat moet je doen? Gelukkig had ik hele fijne begeleiding, waardoor het na 2 x al aardig goed lukte. Yes, ik mocht helemaal los vliegen. Dat is zo’n geweldige gevoel! Soms had ik mijn handen niet goed, waardoor ik wel een paar keer botsten. Maar dat maakte me niks uit, want ik vloog los in de tunnel!

Indoor Skydive Roosendaal
gaat zorgvuldig met uw privacy om.

Onze website vergaart (persoonlijke) gegevens en maakt gebruik van cookies om deze website functioneel goed laten werken, advertenties & web-content te personaliseren en deze website te meten. Hiervoor kunnen wij u de beste website-ervaring bieden. U kunt de cookies van ons en onze partners bekijken en/of uitschakelen via de ‘cookie instellingen aanpassen’ link.