Tell your story –  september

Tell your story – september

Achter de schermen | 06 October 2015 | Tessa van Overveld

Wij zijn erg benieuwd naar jouw bijzondere of unieke indoor skydive verhaal. Daarom hebben we maandelijks een win-actie: Tell us your story! Uit alle inzendingen kiezen we iedere maand een winnaar. Deze winnaar wint een voucher voor 2 personen indoor skydiven en daarnaast wordt er een blogbericht van gemaakt.

Deze maand is Ralph de winnaar. Ralph werd verrast met een onvergetelijke dag. Wat heeft hij genoten! Benieuwd naar het hele verhaal? Lees het hieronder!

Winnaar Tell us your story –  Ralph

“Op zondag 27 september 2015, werd ik door mijn schoonzus, broer, ouders en vrienden verrast met een surpriseparty! Omdat ik op 11 september 2015 de leeftijd van 30 jaar had bereikt, maar mijn zoontje op 15 september 2015 3 jaar zou worden, heb ik besloten voor mijzelf geen feest te vieren. Ik wilde namelijk graag een feestje voor hem organiseren. Mijn schoonzus vond echter, dat iemand die de leeftijd van 30 jaar had bereikt, dit niet ongemerkt voorbij mocht laten gaan.

Mijn schoonzus heeft besloten om voor mij een surpriseparty te gaan organiseren! In samenwerking met mijn broer, mijn ouders en vrienden hebben zij mij een onvergetelijke ervaring laten beleven bij Indoor Skydive Roosendaal! Nadat ik “overvallen” was, werd mij verteld dat ik mee moest gaan en niets moest vragen…… Dus ik ben toen maar in een van de 3 auto’s ingestapt en liet me verrassen!

We naderden Roosendaal en ik kreeg het vermoeden dat we zouden gaan Karten of Laserschieten. Nadat we de auto’s op het parkeerterrein van Indoor Skydive Roosendaal hadden geparkeerd, werd me duidelijk dat we (lees: ik) nog iets spectaculairders zouden gaan doen dan Karten of Laserschieten! Al lopend naar de ingang werd mij al snel verteld dat IK ging indoor skydiven en de anderen als publiek zouden fungeren! (Hoezo spannend!!)

Eenmaal aangekomen bij de balie heb ik me ingeschreven. Na het inschrijven ben ik nog even met de anderen naar het restaurant gegaan. (Ik moest namelijk nog 10 minuten wachten voordat ik me kon gaan omkleden.) Om mijn dag compleet te maken, kwam als verrassing ook nog mijn zoontje Tijn, met zijn moeder en stiefvader het restaurant inlopen, met zijn handjes in de lucht en de woorden, Papa vliegen! Ook hij kwam naar zijn papa kijken. Echt geweldig! Na een hele dikke knuffel en een “I LAF YOU” van Tijn, ben ik naar boven gegaan om me te melden en om te gaan kleden. De gezonde spanning gierde door mijn hele lichaam!

Na het omkleden en het in ontvangst nemen van de helmen, haarnetjes, brillen en oordoppen, werden we door onze instructeur Jelle, meegenomen naar de instructiezaal. Hier hebben we gekeken naar een instructiefilm waarbij uitleg gegeven werd over het indoor skydiven en de gebaren die de instructeur tijdens de sessies zou gaan maken. Na een korte vragenronde zijn we naar de windtunnel gelopen om daar ons indoor skydive avontuur te gaan beginnen! Toen ik voor de eerste sessie de windtunnel in ging voelde het meteen vertrouwd met Jelle aan mijn zijde! Het enige wat door mijn hoofd ging was: Dit is gaaf!!! Bij de derde sessie ging ik samen met Jelle al draaiend omhoog! Wat een gevoel! Wat een vrijheid!! Dit moet iedereen eens in zijn leven hebben beleefd!

Ik wil mijn schoonzus, broer, ouders en vrienden bedanken voor dit cadeau! Ik wil ook zeker Jelle bedanken voor het ervaren van het gevoel van indoor skydiven!

Ik kom snel een keer terug!”

Heb jij ook een bijzonder verhaal die jij graag met ons wilt delen?
Stuur dan jouw verhaal naar marketing@indoorskydive.com en wie weet win jij de voucher voor 2 personen!

Indoor Skydive Roosendaal
gaat zorgvuldig met uw privacy om.

Onze website vergaart (persoonlijke) gegevens en maakt gebruik van cookies om deze website functioneel goed laten werken, advertenties & web-content te personaliseren en deze website te meten. Hiervoor kunnen wij u de beste website-ervaring bieden. U kunt de cookies van ons en onze partners bekijken en/of uitschakelen via de ‘cookie instellingen aanpassen’ link.