Stichting Buddies: iedereen kan indoor skydiven!


Juist die mooie momenten blijven ons bij! Zo organiseerde Stichting Buddies een dag voor ernstig zieke mensen bij Indoor Skydive Roosendaal. “Leven! Dat is wat je wilt voelen nadat je een boodschap hebt gehad dat je leven eerder eindigt dan je (wellicht) verwachtte”, aldus Stiching Buddie. Daarom heeft de stichting het initiatief ‘Tussen Hemel en Aarde’.  

Stichting Buddies

Het idee is ontstaan bij oud-voorzitter en erelid van Skydive Rotterdam die een enorme passie voor parachutespringen kende. Zijn weduwe Ans en al hun skydive vrienden in Nederland willen deze passie heel graag doorgeven aan iedereen die ernstig ziek is. Het is een passie waarin het leven zo intens gevoeld kan worden. Even vergeet je helemaal dat je ziekt bent. Je geniet alleen nog maar van de kick die skydiven je geeft!

Genieten staat op de 1e plaats

Het is prachtig en hartverwarmend om te zien wat deze belevenis met mensen doet. De ontspanning, vreugde, plezier, ontroering en opluchting is fantastisch om te beleven! Even vergeet iedereen dat er een ziekte is. ‘Even genieten’ staat weer op de 1e plaats!

Wij hebben een verzameling van mooie reacties en prachtige beelden:

1

“Het was wederom een fantastische dag! Iedereen heeft enorm genoten, de deelnemende gezinnen, de vrijwilligers van Stichting Buddies en Ambulancewens. Het was ook weer super goed geregeld en de instructeurs van Indoor Skydive Roosendaal zijn echt heel goed! Dat horen we veelvuldig van de deelnemers terug.”

buddies

3

buddies

“Via deze weg willen wij alle aardige mensen van Stichting Buddies enorm bedanken voor de geweldige beleving. Ook de sterke mannen van stichting Ambulance Wens (zonder hen was ik nooit in de tunnel gekomen). Daarnaast het team van Indoor Skydive Roosendaal. Voor iedereen was het een fantastische ervaring waarbij we ons heerlijk geamuseerd hebben!”

4

5

6
“Beste lieve, lieve mensen van Buddies. Dank jullie wel voor een perfecte dag! Het was ongelooflijk goed geregeld, dank jullie wel.”

stichting

buddies

21

13
Wil jij op de hoogte blijven van Stichting Buddies of iemand verrassen met een geweldige ervaring? Ga dan naar de website van Stichting Buddies.

Gerelateerde berichten