Meet the instructors

Meet the instructors

Achter de schermen | 13 May 2015 | Tessa van Overveld

Samen met de instructeur beleef jij jouw indoor skydive. Hij zorgt ervoor dat je goed voorbereid de windtunnel ingaat en helpt je om de juiste houding te vinden in de windtunnel. Kortom hij helpt je om van deze dag een onvergetelijk moment te maken. Daarom willen we graag al onze instructeurs aan je voorstellen: Meet the instructors!

[persooncolumn]

joey-verkleind

[persoon naam=”Joey” in_dienst_sinds=”20-06-2010″ waarom=”Bij mij is dit per toeval op mijn pad gekomen. Ik heb wel altijd affiniteit gehad met extremere sporten. Ik hoefde dus ook niet lang na te denken over de vraag: wil jij indoor skydive instructeur worden? Het persoonlijke contact met de gasten was voor mij ook belangrijk. Mensen blij mogen maken, hoe mooi is dat.” bijzonder_moment=”Een speciale dag die wij eens in de zoveel tijd organiseren voor mensen met een beperking. Ik heb toen mogen vliegen met een vrouw die al heel haar leven in een rolstoel zit. Wat deze vrouw op dat moment in de tunnel beleefde was geweldig. En om daar dan deel van uit te mogen maken is fantastisch. Zo vliegen wij dus met alles en iedereen. Overal vinden wij wel een mogelijkheid om dat te realiseren. Maar het geluk en dankbaarheid van deze vrouw zal ik nooit meer vergeten. ” ik_word_blij_van=”Dat je je in de windtunnel nooit hoeft te vervelen. Iedere vlucht is weer anders. Iedere vlieger is anders. Zo word je altijd op scherp gezet en kun je er alles uit halen om beter te presteren in de windtunnel.”  persoonlijk_woord=”Geniet! Gezonde spanningen horen erbij maar laat deze niet de overhand nemen. Twijfel niet om ons dingen te vragen of te vertellen. Wij zijn er om jullie ervaring zo optimaal mogelijk te maken.”]

[/persooncolumn][persooncolumn]

lars-verkleind

[persoon naam=”Lars” in_dienst_sinds=”1-6-2014″ waarom=”Omdat ik graag mensen nieuwe vaardigheden aanleer en ik extreme sporten gaaf vind.” bijzonder_moment=”Dat ik iemnad het vertrouwen heb kunnen geven om het te gaan proberen en deze persoon uiteindelijk het certificaat bijna helemaal vol vloog.” ik_word_blij_van=”Als ik mensen zie lachen/genieten tijdens het vliegen”  persoonlijk_woord=”Geniet ervan. Kijk wat je allemaal kan doen in de tunnel en niet naar wat er allemaal kan gebeuren.”]

[/persooncolumn][persooncolumn]

wouter-verkleind

[persoon naam=”Wouter” in_dienst_sinds=”1-2-2013″ waarom=”Ik was op zoek naar een leuke, afwisselende, sportieve baan.” bijzonder_moment=”Ieder moment is leuk en bijzonder, je laat mensen een ervaring beleven die ze niet snel gaan vergeten. Als ik dan toch 1 highlight moet geven, is het toch wel mensen om mensen te laten skydiven die altijd afhankelijk zijn van hun rolstoel. De blik in hun ogen is onbetaalbaar.” ik_word_blij_van=”Als iedereen met een big smile uit de tunnel komt! En zelfs dat ze nog terug willen komen. ”  persoonlijk_woord=”Geniet van elke seconde, time flies!”]

[/persooncolumn][persooncolumn]

jules-verkleind

[persoon naam=”Jules” in_dienst_sinds=”1-10-2007″ waarom=”Ik ben instructeur geworden omdat er een vacature beschikbaar was. Het leek mij heel uitdagend en leuk.” bijzonder_moment=”Toen ik met mijn vriendin ging vliegen!” ik_word_blij_van=”Als ik studenten iets kan leren en ze een mooie ervaring kan bezorgen!”  persoonlijk_woord=”Keep on flying!”]

[/persooncolumn][persooncolumn]

rick-verbunt

[persoon naam=”Rick” in_dienst_sinds=”1-4-2010″ waarom=”Ik was op zoek naar een bijbaan die aansloot bij mijn interesses, toen ik de vacature van Indoor Skydive instructeur tegenkwam kon ik mijn geluk niet op.” bijzonder_moment=”Mijn meeste speciale momenten heb ik meegemaakt als mensen met een beperking aan het vliegen waren. De grootte van het geluk en de dankbaarheid van een chronisch ziek iemand of iemand met een beperking is niet te omschrijven, echte kippenvel momenten.” ik_word_blij_van=”Ik word blij als ik mijn eigen doelen haal, maar ik word nog blijer als ik een ander zijn doelen kan laten halen of misschien wel zijn verwachtingen kan laten overstijgen.”  persoonlijk_woord=”Iedereen kan vliegen! Veel mensen vinden het spannend als zij binnen stappen, maar iedereen gaat lachend de deur uit!”]

[/persooncolumn][persooncolumn]

lennart-verkleind

[persoon naam=”Lennart” in_dienst_sinds=”1-4-2012″ waarom=”Werken in de recreatie is leuk, omdat je klanten vrolijk zijn (als jij je werk goed doet). Ik had een (bij)baan nodig en dit was ideaal te combineren met mijn studie.” bijzonder_moment=”Het vliegen zelf is natuurlijk heel tof om te doen, maar het meeste plezier haal ik toch uit de gasten. Als ik iemand zo’n gave ervaring mee kan geven dat hij/zij na het vliegen staat te springen en te juichen naast te tunnel, is mijn dag weer goed!” ik_word_blij_van=”Chocolade éclairs”  persoonlijk_woord=”Nee, je camera/telefoon mag echt niet mee de tunnel in.”]

[/persooncolumn][persooncolumn]

jan-verkleind

[persoon naam=”Jan” in_dienst_sinds=”1-2-2015″ waarom=”De mooie, compleet nieuwe uitdaging” bijzonder_moment=”Het eerste groepje dat ik mocht doen, toen was ik helemaal tevreden… Ik weet zeker dat er nog veel meer mooie ervaringen gaan komen.” ik_word_blij_van=”Als mensen uiteindelijk helemaal zelf kunnen vliegen in de tunnel. dan heb ik mijn werk goed gedaan. Als mijn demo ook helemaal goed gaat, daar krijg ik ook een tof gevoel van.”  persoonlijk_woord=”Kom vaker vliegen! Des te mooier en leuker wordt je vlucht ;-)”]

[/persooncolumn][persooncolumn]

jelle-verkleind

[persoon naam=”Jelle” in_dienst_sinds=”1-6-2008″ waarom=”Eerst met veel plezier op Skidôme Rucphen gewerkt. Zodoende kreeg ik te horen van het bestaan van ISR en heb ik gesolliciteerd. Zo ben ik erin gerold.” bijzonder_moment=”Te veel om op te noemen, maar het mooiste vind ik om het mogelijk te maken om mensen met een beperking te laten vliegen.” ik_word_blij_van=”Snowboarden, vliegen of een lekker biertje”  persoonlijk_woord=”Leef je droom en leef niet om te werken, maar werk om te leven!”]

[/persooncolumn][persooncolumn]

richella-verkleind

[persoon naam=”Richella” in_dienst_sinds=”1-6-2015″ waarom=”Ik was op zoek naar een nieuwe en uitdagende baan. Ik was toentertijd al buiten aan het skydiven. Er werd mij verteld dat er een open vacature online stond en dat er alleen mannelijke instructeurs werkzaam waren 😉 Vanaf het moment dat ik m’n motivatiebrief schreef, had ik er al enorm veel zin in.

” bijzonder_moment=”Vertrouwen van de groep krijgen en een leuke tijd met ze hebben in de tunnel. Mensen die er tegenop kijken, omdat ze het zo spannend vinden en uiteindelijk met een gigantische glimlach aan het vliegen zijn.  Ja, daar wordt iedereen toch blij van.


” ik_word_blij_van=”Een mooie dag op het werk. Ik vind dat we een ontzettend leuk en gezellig team van collega’s hebben. Die ook nog eens geweldig werk doen. Mensen leren vliegen en ze gelukkig maken, mag je eigenlijk geen werk noemen.

”  persoonlijk_woord=”Vergeet niet te lachen, dat staat leuker op de foto ;)”]

[/persooncolumn][persooncolumn]
maarten-verkleind

[persoon naam=”Maarten” in_dienst_sinds=”30-9-2015″ waarom=”Toen er tijdens mijn opleiding een presentatie werd gegeven over Indoor Skydive Roosendaal ben ik daar naartoe gegaan. Het leek me super leuk om hier stage te gaan lopen. Na mijn stage is het mijn baan geworden.” bijzonder_moment=”Natuurlijk het moment dat je voor het eerst de tunnel in bent geweest is erg bijzonder. Eenmaal gewend aan de wind vond ik een heel bijzonder moment toen ik voor het eerst op vol vermogen gevlogen had.” ik_word_blij_van=”Elke dag dat ik weer mag gaan werken. Naast het werk word ik blij van motorrijden.”  persoonlijk_woord=”After a day indoorskydiving you never stop smiling!”]

[/persooncolumn][persooncolumn]

Indoor Skydive Roosendaal
gaat zorgvuldig met uw privacy om.

Onze website vergaart (persoonlijke) gegevens en maakt gebruik van cookies om deze website functioneel goed laten werken, advertenties & web-content te personaliseren en deze website te meten. Hiervoor kunnen wij u de beste website-ervaring bieden. U kunt de cookies van ons en onze partners bekijken en/of uitschakelen via de ‘cookie instellingen aanpassen’ link.