ISR Thunder Tunnelcamp : april 2016

ISR Thunder Tunnelcamp : april 2016

Achter de schermen | 17 May 2016 | Tessa van Overveld

Vorige maand  nam Ellen deel aan het ISR Thunder Tunnelcamp bij Indoor Skydive Roosendaal en dat smaakt naar meer!

“Al een aantal jaren speelde ik in de viermans-formaties de tail en daarna point. Het is heerlijk om te doen, maar ik wilde iets nieuws proberen. Daarom begon ik met cameraspringen. Super leuk om te doen, maar het nadeel hiervan is dat je bij het tunnelen niet mee kan doen met het team. En je wilt toch blijven oefenen!  Zeker omdat ik ook de reserve ben van ons team. De oplossing voor dit probleem is om samen met een maatje met Thunder ISR te vliegen in hun tunnelcamp. Je springt dan twee om twee. Twee van hen en je maatje en jij. Binnen een half uur komen er tien sprongen voorbij die je allemaal nog een keer herhaalt. Normaal maak je in een weekend niet eens zoveel sprongen en nu kun je bijna alle blocks en randoms een keer doen en vooral de tweede keer gaat het meestal stukken beter. Echt ontzettend leerzaam! Van te voren neem je de sprongen uitgebreid door. Eerst met uitlopen en vervolgens door te oefenen op de creepers.

Ellen 2 600

 

Dat smaakt naar meer!

Zoals ik al zei ben ik buiten actief als video-vrouw. Dit doe ik voor de Bad Habits, een super gezellig team waar iedereen zijn draai heeft gevonden op zijn eigen plekje. Lianne op point, Ronald op outside centre, Noelske op inside centre en Bas op de tail. Als zij naar de tunnel gaan, ga ik altijd mee omdat het altijd gezellig is met elkaar, maar ik mis het zelf vliegen dan wel. Gelukkig heb ik pas geleden met Mischa twee om twee kunnen vliegen. Heerlijk om zo snel te vliegen met de mannen van Thunder ISR! Ze bouwen het langzaam op en gaan steeds sneller totdat er rook uit je oren komt. Ik kom er dan helemaal stuiterend van plezier vandaan en ik kan dan ook niet wachten tot ik weer mag!”

Wil jij ook werken aan je technieken in de windtunnel?
Bekijk dan de mogelijkheden op onze website!

Indoor Skydive Roosendaal
gaat zorgvuldig met uw privacy om.

Onze website vergaart (persoonlijke) gegevens en maakt gebruik van cookies om deze website functioneel goed laten werken, advertenties & web-content te personaliseren en deze website te meten. Hiervoor kunnen wij u de beste website-ervaring bieden. U kunt de cookies van ons en onze partners bekijken en/of uitschakelen via de ‘cookie instellingen aanpassen’ link.