Extra activiteiten

Maak je arrangement compleet met deze activiteiten!

Indoor_Skydive_Roosendaal_fly&drift

Aanvullende activiteiten


Indoor skydiven bij Indoor Skydive Roosendaal is een onvergetelijke ervaring. Deze unieke indoor skydive ervaring, zonder uit een vliegtuig te springen, is iets dat je zelf moet meemaken om het te geloven. En… iedereen kan en mag indoor skydiven!

De unieke ervaring van indoor skydiven is óók te combineren met een andere activiteit om de dag nóg leuker te maken! Zoals bijvoorbeeld een ‘Haka’- workshop of karten voor een super actieve dag, of een wellness behandeling om spanning met ontspanning te combineren.

Met een combinatie met een of meerdere van deze activiteiten organiseer je een uniek, spannend en onvergetelijk dagje uit voor collega’s, vrienden of familie! Vrijwel alle activiteiten vind je nabij ‘Recreatiepark De Stok’, waar ook Indoor Skydive Roosendaal gevestigd is.

Activiteiten
✔ Skiën of snowboarden bij Skidôme
✔ Icekarten bij Icekart Rucphen
✔ Karten bij KCR
✔ Paintballen bij KCR
✔ Valkeniersworkshop
✔ Vliegerbouwen
✔ Funshoppen bij Rosada
✔ Squashen bij Sieben Squashpark
✔ Diverse outdoor teambuilding activiteiten

Uiteraard zijn er volop mogelijkheden om het arrangement, de vergadering of bijeenkomst aan te vullen met lunch, diner of borrel.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!


Maak de dag dat je gaat indoor skydiven onvergetelijk! Neem snel contact met ons op om een combinatie arrangement vast te leggen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.