fbpx

Pro’s & teams

Deals en tunneltijd voor indoor skydivers!

Indoor_Skydive_Roosendaal_pro's

Teamroom

Kom samen in de teamroom

Creeperruimte

Oefen je moves op het droge

Debriefen

Monitor je eigen moves

Pro's & teams


Zo, dus jij behoort nu officieel tot de frequent flyers? Dan hebben wij wat voor jou! Maak gebruik van onze speciale tarieven voor indoor skydivers. Come fly with us!

Indoor Skydive Roosendaal biedt skydivers de unieke plek om te kunnen trainen. Nergens anders in Nederland vind je een windtunnel zoals in Roosendaal. Voorzien van alle gemakken, zoals een teamroom, creeperruimte en een debrief monitor in de windtunnel. Al onze (spel)regels vind je hier!

 

Tarieven


Omdat jij weet hoe het is om te zweven, puur op kracht van de wind, hanteren wij frequent flyer tarieven. Je hoeft immers de kneepjes van de sport niet meer aan te leren, die ken je! Het is dan ook fijn om meerdere minuten per keer af te nemen. En voordeliger natuurlijk!

Piektarief Daltarief
10 minuten € 150 € 125
15 minuten € 200 € 150
60 minuten € 800 € 600

Piek- en daltijden

Wij werken met piek- en daltijden, welke zijn weergegeven voor bovenstaande tarieven. We onderscheiden piek en daltijden:

Piek: zaterdag en zondag van 12.00 tot 18.00 uur
Dal: alle overige dagen en tijden zijn dal.

Rotatie is niet gegarandeerd, vraag dit na bij de receptie.

Gereserveerde tijden worden pas een week voor aanvang bevestigd. Dit om een zo strak mogelijke planning te kunnen bieden. Het is dus mogelijk dat je tijden worden aangepast, uiteraard in overleg. Zoals je van ons gewend bent.

Materiaalhuur

Het is mogelijk om bij ons materiaal te huren. Handig, bijvoorbeeld als je jouw spullen nog niet hebt aangeschaft of bent vergeten!

Prijs
Pro Flyer Suit € 15 / dag
Pro Flyer Helmet € 10 / dag

Pro Flyer uitrusting kopen?

Het is mogelijk om via Indoor Skydive Roosendaal jouw uitrusting aan te schaffen. Indoor Skydive Roosendaal biedt deze producten niet zelf aan, maar kan je gemakkelijk in contact laten komen met onze leveranciers.

Pro Flyer Skydive suit (maten S, M, L, XL)  € 225,00  (let op: 7 weken levertijd!)
Pro Flyer Cookie G3 helmet (diverse maten)  € 370,00 (Nu met € 15,00 ISR korting!)

Neem contact met ons op