Project: Kids- & Teen Fly Pro

Breng je indoor skydive skills binnen 10 weken tijd naar een hoger niveau!

indoor_skydive_roosendaal_coaching

Uniek

Een uniek project in de Benelux!

Voor kinderen en tieners

Trainen met leeftijdsgenoten!

Speciaal programma

Het verbeteren van je skills is het doel!

Uniek project in de Benelux!


Ben je tussen de 6 en 18 jaar oud en wil je graag jouw indoor skydive skills verbeteren? Meld je dan aan voor het Kids en Teen Fly Pro Project bij Indoor Skydive Roosendaal. Dit bijzondere en unieke project in de Benelux is speciaal opgezet voor kinderen en tieners die van indoor skydiven hún sport willen maken!

Het Kids en Teen Fly Pro Project

Binnen het Kids en Teen Fly Pro lesprogramma van zo’n 10 weken is het mogelijk om jouw indoor skydive skills flink te verbeteren! Bovendien train je samen met andere fanatieke en getalenteerde leeftijdsgenoten. Hoe leuk is dat? Tijdens het lesprogramma krijg je zo veel mogelijk individuele aandacht van onze professionele en gecertificeerde instructeurs. Heb je het indoor skydiven onder de knie? Dan mag je al heel snel samen indoor skydiven in de windtunnel! Het Kids en Teen Fly Pro Project gaat na de zomer van start. Lees snel meer over dit unieke project!

Het Kids & Teen Fly Pro Project


Kids Fly Pro Project

Het Kids Fly Pro project is speciaal voor kinderen, tussen de 6 en 12 jaar oud. Tijdens het programma werken we samen met andere fanatieke en talentvolle kids! Daarbij besteden we zo veel mogelijk individuele aandacht om jouw indoor skydive vaardigheden te verbeteren. Heb je het indoor skydiven onder de knie? Dan ga je samen met anderen de windtunnel in! Zo is het mogelijk om de tijd in de tunnel te verdelen én dus óók langer te indoor skydiven.

  • Afname: 60 minuten die verdeeld worden over een aantal weken
  • Prijs € 750,- (€ 75,- per week)
  • Wekelijkse trainingsmomenten

Teen Fly Pro Project

Tieners tussen de 13 en 18 jaar kunnen deelnemen aan het Teen Fly Pro Project. Tijdens dit bijzondere indoor skydive project begeleiden en trainen we in een select clubje van fanatiekelingen. Dit doen we aan de hand van een speciaal samengesteld programma. Het doel? Het verbeteren van de indoor skydive skills! Je krijgt zo veel mogelijk persoonlijke aandacht zodat jouw indoor skydive vaardigheden snel verbeteren! Heb je het indoor skydiven onder de knie? Dan mag je samen met jouw leeftijdsgenoten in de windtunnel indoor skydiven. Hoe cool is dat?

  • Afname: 60 minuten die verdeeld worden over een aantal weken
  • Prijs € 750,- (€ 75,- per week)
  • Wekelijkse trainingsmomenten

Ik wil graag meer informatie over het Kids en Teen Fly Pro Project


Contact