fbpx

Indoor Skydive foto’s

(Her)beleef jouw indoor skydive ervaring!

indoor_skydive_teambuilding

Whoahh… Jij hebt het ultieme gevoel van vrijheid ervaren tijdens jouw indoor skydive sessies. Wij kunnen ons voorstellen dat jij deze ervaring graag deelt, daarom hebben wij alle foto’s voor jou verzameld op onze speciale ISR Fotoalbum- pagina.

Heb je al een keer gevlogen?

Gefeliciteerd, dan behoor jij nu tot de frequent flyers! En daar hebben wij speciale arrangementen voor samengesteld. Lees vooral verder!

Vergeet niet...


Een recensie achter te laten!

Op Facebook, TripAdvisor, Google of Trustpilot.

De foto's te bekijken van je vlucht!

Bekijk de foto's op onze facebookpagina @isrfotoalbum.

Ons frequent flyer aanbod te bekijken!

Al een keer gevlogen? Je bent nu frequent flyer!

What's next?


Goed. Je bent dus een keer komen indoor skydiven en je vond het supergaaf. Wist je dat we dan speciale vervolgtrajecten voor je hebben samengesteld? Als je graag het Indoor Skydive certificaat vol wilt vliegen, hebben we het speciale Get Your Wings® programma. Vond je het te gek wat voor een show de instructeurs na afloop van je sessies weggaven? Bekijk dan het frequent flyer programma, speciaal voor freefly! Of toch liever de formaties aanleren zoals je op de filmpjes ziet, met groepjes van 2, 4 of 8? Bekijk dan het frequent flyer programma speciaal voor formation skydiving!

Ook voor kinderen en tieners hebben we speciale programma’s. Aan het einde van 2017 gaan we bijvoorbeeld van start met het project Kids & Teen Fly Pro!

Bekijk onze video's!


Bekijk ons blog!