fbpx

2 + 2 camps

Train met je buddy en twee ervaren coaches!

indoor_skydive_2+2_camps

Vervolg op FS2

Leer de beginselen van FS4

Professionele coaching

Train met 2 ervaren coaches

Ontmoet andere koppels

Kom in contact met andere FS2 duo's

Train samen met 2 ervaren coaches


Speciaal voor frequent flyers die beter willen leren indoor skydiven zijn er de 2+2 camps. Als koppel ga je met twee ervaren coaches trainen om samen te leren vliegen in de tunnel. Als vervolg op de discipline FS2 (2Tunnel), geeft een 2+2 camp de mogelijkheid om kennis te maken met FS4. Bij deze discipline leer je met 4 personen in de tunnel te vliegen. Hierbij is het mogelijk dat 2 onafhankelijke duo’s die een trainingsprogramma bij Indoor Skydive Roosendaal volgen aan elkaar worden gekoppeld, zodat zij samen een 2+2 camp kunnen volgen.

Voordelen van 2 + 2 camp

Naast dat de camps voor 2-way teams interessant zijn, is een 2 + 2 camp ook interessant voor bestaande FS4 teams die willen trainen. Dus ook voor de meer ervaren skydivers. De nadruk ligt echt op het samen leren vliegen. Wanneer je met 4 personen leert vliegen, leer je elkaar corrigeren en op elkaars manoeuvres in te spelen. Een erg goede discipline om snel progressie te maken en goede controle in de tunnel te ontwikkelen. Het leuke aan dit concept is dat je vaak wordt gekoppeld aan een ander duo, zo leer je andere skydivers kennen.

Geef je op voor de 2 + 2 camps


Willen jullie deelnemen aan de camps? Neem telefonisch of via het onderstaand formulier contact met ons op, dan reserveren wij voor jullie een plekje! Telefoon: +31(0)85 – 902 06 06