Frequent flyers

Van second timers tot de pro’s

frequent flyers

Supervet! Je moet het sowieso een keer gedaan hebben!

— Ferry Doedens (acteur)

Frequent flyers


Yes! Jij hebt een keer in de windtunnel in Roosendaal gevlogen en je hebt de smaak te pakken. Cool, jij behoort nu officieel tot onze frequent flyers! Die adrenaline kick is oh zo verslavend en nu wil je meer. Maar wat zijn de vervolgstappen? Indoor Skydive Roosendaal heeft speciaal voor beginnelingen en fanatiekelingen verschillende opties. Get Your Wings®, Share the air, bezoek onze events, volg trainingen of krijg coaching van de beste indoor skydive coaches van de Benelux. Ook hebben we speciale tarieven voor frequent flyers. Come fly with us!

Ideaal voor na je eerste Indoor Skydive ervaring

Diverse pakketten voor je volgende stap

Unieke trainingen en events

Leuk en leerzaam voor alle niveaus

Ruim 10 jaar ervaring in opleiden

Volgens Internationaal erkend lespan (T.I)

Verbeter jouw indoor skydive skills


Heb jij de ambitie om jouw indoor skydive skills te verbeteren? Kom dan naar Indoor Skydive Roosendaal. Op basis van meer dan tien jaar ervaring hebben wij een uniek trainingsprogramma ontwikkeld. Een programma vol met trainingen en pakketten die worden gegeven door de meest ervaren en internationaal getrainde indoor skydive instructeurs. Ook kun je coaching krijgen van de beste coaches van de Benelux!

Indoor Skydive Roosendaal is dé indoor skydive city van Nederland. Het is een unieke plek voor indoor skydivers om te trainen. De windtunnel ligt vlakbij de Belgische grens, dropzone Hoevenne en Skydive ENPC bij Breda International Airport. Het indoor skydive centrum is van alle gemakken voorzien, zoals een teamroom, creeperruimtes en debrief monitoren in de windtunnel. Bekijk hieronder alle mogelijkheden die er zijn als je bij ons terugkomt!

Van second timers tot ervaren indoor skydivers