Save the date!

Beste deals

Aan te kopen op Black Friday

Hoge korting

Schrijf je in voor de reminder!

Alléén op Black Friday

Vrijdag 24 november 2017

De beste deals op Black Friday


Black Friday, voor velen al dik in de agenda geschreven om de beste deals te kunnen scoren. Wil jij ook profiteren van de Black Friday deals van Indoor Skydive Roosendaal? Schrijf je dan in voor onze remindermailings!

Cadeautip!

Indoor skydiven is niet alleen leuk om te ervaren, maar ook leuk om te geven! Met de decembermaanden in zicht is dit jouw kans om éxtra voordelig jouw kerst inkopen te doen. Dat is nog eens win-win!

Aanbiedingen

Alléén op vrijdag 24 november profiteer jij van onze Black Friday deals. Wat deze deals zijn, houden wij nog eventjes geheim. Wil jij ook indoor skydiven met korting? Schrijf je dan in voor de remindermailings en scoor jij die tickets met black friday korting! De tickets zijn in te leveren tot en met 31 maart 2018! (m.u.v. de kerstvakantie)

Mis het niet!

Door je in te schrijven voor onze remindermailing weet jij zeker dat deze aanbieding niet aan jou voorbij gaat! Wij zorgen er voor dat jij als eerste op de hoogte bent van de korting en kan jij met een aantal klikken gemakkelijk jouw tickets bestellen.

Schrijf je in voor de reminder


Schrijf je in!