Black Friday Weekend

Bij Indoor Skydive Roosendaal

Black Friday weekend

Van vrijdag t/m maandag!

Hoge korting

Deze deal wil je niet missen!

De beste deals

Zet het in je agenda!

De beste deals tijdens Black Friday Weekend!


Wil jij ook profiteren van de Black Friday deals van Indoor Skydive Roosendaal? Schrijf je dan in voor onze remindermail!

Cadeautip!

Indoor skydiven is niet alleen leuk om te ervaren, maar ook leuk om te geven! Met de decembermaanden in zicht is dit jouw kans om éxtra voordelig jouw kerstinkopen te doen.

Aanbiedingen

Het hele weekend profiteer jij van onze Black Friday deals. Wat deze deals zijn, houden wij nog eventjes geheim. Wil jij ook indoor skydiven met korting? Schrijf je dan in voor de remindermail en scoor je tickets met Black Friday korting! De tickets zijn in te leveren tot en met 31 maart 2019 (m.u.v. de kerstvakantie).

Mis het niet!

Door je in te schrijven voor onze remindermail weet jij zeker dat je de aanbieding niet mist! Wij zorgen ervoor dat jij als eerste op de hoogte bent van de korting zodat je met een aantal klikken gemakkelijk jouw tickets kunt bestellen.

Black Friday Weekend bij Indoor Skydive Roosendaal


Black Friday Weekend!

Het is bijna zover: Black Friday! Dit jaar vieren wij het hele weekend Black Friday, je kunt dus van vrijdag tot en met maandag profiteren van de beste deals. Ideaal, want dan zijn jouw kerstinkopen nooit te duur! Zet deze datum alvast maar in je agenda, zo weet jij zeker dat je niets zult missen!

Schrijf je in voor de reminder


Schrijf je in!