origineel verjaardagscadeau

Kom deze herfstvakantie uitwaaien bij Indoor Skydive Roosendaal


Deze herfstvakantie staat in het teken van de wind, en dat is niet omdat het buiten zo hard waait. Hartje West-Brabant, in Roosendaal, wordt indoor een windkracht van maximaal 275 km/u gehaald. Te gek! Want met deze krachtige herfstwind, beleef jij het meest onvergetelijke uitje deze herfstvakantie!

Origineel uitwaaien

Je kunt tijdens de herfstvakantie natuurlijk lekker uitwaaien tijdens een stevige boswandeling, maar er zijn veel originelere manieren om te genieten van de herfstwind. Sterker nog, bij Indoor Skydive Roosendaal kun je er op vliegen! Niet voor niets zeggen we: we know why birds sing! En na jouw indoor skydive sessies weet jij het ook!

herfstvakantie Indoor Skydive Roosendaal

Geschikt voor jong en oud

Is indoor skydiven wel geschikt voor het hele gezin? Absoluut! Onze jongste indoor skydiver was slechts 4 herfstvakanties jong, de oudste 88. Iedereen kan vliegen. Tijdens je indoor skydive sessies vlieg je onder begeleiding van een professionele indoor skydive instructeur. Door duidelijke aanwijzingen en tips te geven, zorgt de instructeur ervoor dat jij verantwoord met jezelf en de herfstwind om gaat. Indoor skydiven is dus niet alleen super leuk, maar ook hartstikke veilig!

kinderen herfstvakantie

Onvergetelijke herfstvakantie

Het gevoel dat je kunt vliegen is zo bijzonder en uniek, dat vergeet je nooit meer! Wanneer je samen komt met je vrienden of familie, beleef je gegarandeerd een uitje die de boeken in gaat als een dag met een gouden (herfst)randje. Het is namelijk niet alleen erg cool om zelf te indoor skydiven, maar het is ook hartstikke gaaf om je vader, moeder, kleine broertje of zusje of zelfs je oma te zien vliegen. Deel het plezier, des te groter wordt de herinnering!

Last but not least: we hebben een Friends & Family Special!

Om ervoor te zorgen dat jij en je gezin de indoor skydive pret kunnen delen, hebben we een Friends & Family Herfstspecial opgezet. Kom met minimaal 2 en maximaal 5 personen uitwaaien, kies je hoeveelheid herfstwind en share the air! Wat houdt dat in? Je koopt een aantal minuten, oftewel indoor skydive sessies. Deze minuten mag je delen, waardoor de kosten per sessie goedkoper worden. Hierdoor vlieg je al vanaf € 14,75 per sessie!

Bekijk snel de Friends & Family Herfstspecial en share the air!

 

Gerelateerde berichten