First class arrangement

Indoor_Skydive_Roosendaal_First_class_arrangement

Ontvangst + lunch

Ontvangst én uitgebreide lunch!

3 sessies

3 indoor skydive sessies per persoon!

Certificaat

Na afloop worden jouw skills vereeuwigd!

Vlieg zakelijk, vlieg First class!


Met het First class arrangement van Indoor Skydive Roosendaal weet je één ding heel zeker: alles is tot in de puntjes verzorgd. Geniet van luxe en comfort, en het allerbelangrijkste: het meest unieke bedrijfsuitje wat je jouw collega’s kunt wensen!

Een eersteklas ontvangst

Ontspannen aan jouw vlucht beginnen, doe je natuurlijk met een lekker bakje koffie of thee met een lekkernij naar keuze vooraf! Een ontvangst in het gezellige restaurant Bravo24 mag daarom niet ontbreken in ons First Class arrangement.

3 sessies First class vliegen

Het First class arrangement is speciaal ontworpen voor een bedrijfsuitje in stijl. Het onderscheid zit hem onder andere in de hoeveelheid indoor skydive sessies. Je vliegt maar liefst 3 sessies First class. In deze indoor skydive sessies ervaar jij hoe het is om te zweven op de kracht van de wind! Vaak krijg je door de tips van onze professionele instructeur de bewegingen na 2 of 3 sessies al onder de knie.

Luxe lunchen: klasse!

Get on board en geniet van een uitgebreide lunch in het volledig gethematiseerde Bravo24. Er hangt zelfs een echt vliegtuig aan het plafond. Met een heerlijke, uitgebreide lunch sluit jij jouw arrangement First class af!

Vlieg First class met virtual reality bij Indoor Skydive VR!

Vlieg nu naar wereldbestemmingen met onze allernieuwste activiteit! Met Indoor Skydive VR maak jij jouw bedrijfsevent helemaal compleet. Vlieg boven adembenemende bestemmingen. Door de toevoeging van een vr-bril tijdens het indoor skydiven, beleef je de meest realistische skydive ervaring ooit!

+
geslaagde bedrijfsuitjes
+
jaar ervaring
+
uitstekende beoordelingen

Indoor Skydive

Voorbeeld programma


  • Ontvangst: met koffie, thee en iets lekkers naar keuze.
  • Receptie: na het ontvangst meld je je boven bij onze receptiebalie.
  • Check-in: als alle boardingpasses zijn gescand, worden de laatste gegevens van je ingevoerd, zodat jij helemaal klaar bent voor jouw indoor skydive.
  • Get your gear: een verdieping hoger ontmoet jij jouw instructeur en krijg je vervolgens alle indoor skydive gear: een skydive suit, schoenen, een helm, een bril en oordopjes.
  • Instructies: sit back and relax. Het is tijd om een instructievideo te bekijken. Na deze video weet je precies wat je te wachten staat en wat alle gebaren betekenen!
  • In de windtunnel: jouw indoor skydive ervaring komt steeds dichterbij. Als jouw naam op het scherm verschijnt, zorg je dat je bij de instap staat. In een fractie van een seconde gaan de voeten de lucht in en zweef je als een vogel door de lucht!
  • Let the pro’s fly: als alle sessies gevlogen zijn, kan jouw instructeur niet wachten zijn vaardigheden met je te delen. Enjoy!
  • Napret: als alle materialen weer zijn ingeleverd, zal het besef komen: you dit it! Je hebt ervaren hoe het is om te zweven op de kracht van de wind!
  • Lunch: natuurlijk worden alle verhalen bewaard voor aan tafel. In het volledig gethematiseerde Bravo24 geniet je niet alleen van alle sterke verhalen, maar ook van een uitgebreide lunch en heerlijke dranken!

Smaakt naar meer. Vrijheid is iets heel fijns om te voelen!

— Kelly Pfaff, bekend Vlaamse

Vraag een vrijblijvende offerte aan!


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.