fbpx

Indoor Skydive Roosendaal
gaat zorgvuldig met uw privacy om.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door cookies kunnen we onze website functioneel goed laten werken. Dit geeft voor u de beste ervaring op onze website. U kunt sommige cookies uitschakelen via de cookie instellingen aanpassen link.

Tickets kopen
indoor_skydive_vaderdagcadeau

Een nieuwe verslaving: Indoor Skydiven


“Mijn allereerste minuten in de windtunnel waren nog niet zo lang geleden, maar het is uitgegroeid tot een spannende hobby en een leuk avondje uit”, aldus Alex Hale. In deze blog vertelt hij over zijn nieuwe verslaving: Indoor Skydiven.

Mijn eerste ervaring in de windtunnel was tijdens mijn AFF (versnelde vrije val opleiding). Ik voelde mij zo licht als een veertje en zweefde zo goed dat mijn instructeurs moeite hadden om op dezelfde hoogte te blijven (nu weet ik dat dat mijn verantwoordelijkheid is). Ik herinner me nog dat ik ineens veel stabieler vloog. Hierna haalde ik mijn AFF en bleef maar springen met The Flying Dutchman bij Skydive Rotterdam.

Tunnelcamp

Mijn avontuur met Thunder ISR begon toen ik tijdens het springen mijn maatje Erik Schultes leerde kennen. Toen wij begonnen met 2-mans sprongetjes kreeg hij al coaching van Thunder en stelde hij voor dat ik ook een keertje mee zou moeten doen met één van de Tunnelcamps. Ik stuurde onmiddellijk een e-mail naar Paul, niet wetende dat ik snel een nieuwe verslaving zou hebben!

Een onvergetelijke ervaring

Ik begon samen met Paul met 1:1 coaching en daarna sloot Wesley aan. Aan het eind van mijn vierde tunnelcamp stelde Wesley voor dat Erik en ik de volgende keer 2:1 konden vliegen. Ik moest hard werken en concentreren om ze bij te houden, maar het was kicken! Volgens Wesley ging het heel goed, want in de laatste 4 sessies van anderhalf minuut vroeg hij aan Dennis, die toen nog aan het vliegen was voor de Duitse nationale ploeg, of hij een 4-way met ons wilde vliegen. Aan het einde van de avond kon ik niet geloven dat ik in één keer mijn eerste 3-way en mijn eerste 4-way had meegemaakt! Ik zal het nooit vergeten, vooral omdat ik nu in het oude pak van Dennis vlieg; dezelfde die hij aan had toen we onze 4-way deden.

Nu nog een naam…

Elke avond is hetzelfde: fantastische vrienden, leuke oefeningen en ongelofelijk veel steun van Paul, Wesley, Jacco en Sven. Tijdens de laatste tunneltraining op 20 oktober was het 3:1 coaching samen met Erik, Mee Hyang en Wesley en het liep lekker. We zitten nu allemaal ongeveer op hetzelfde niveau en denken zelfs een 3-way team te gaan vormen. We zijn alleen verschrikkelijk met namen,dus suggesties zijn van harte welkom!

Tot de volgende tunnelcamp!