Economy class arrangement

Vraag vrijblijvende offerte aan!
Indoor_Skydive_Roosendaal_Economy_class_arrangement

Ontvangst

Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers!

2 sessies

2 indoor skydive sessies per persoon!

Certificaat

Na afloop worden jouw skills vereeuwigd!

Ervaar het vrije val gevoel!


Niets is zo leuk als indoor skydiven met je collega’s! Het Economy class arrangement is het perfecte én betaalbare arrangement om het vrije valgevoel te ervaren. Benieuwd hoe jouw dag er uit zal zien?

Een goed begin

Wat is een arrangement zonder een warm welkom? Na een ontvangst met een lekker bakje koffie of thee en een lekkernij naar keuze is de bodem voor het bedrijfsuitje al goed gelegd!

2 indoor skydive sessies

Het blijft een van de uniekste activiteiten van de Benelux: indoor skydiven! Puur op de kracht van de wind zweef je door onze windtunnel. Bij het economy arrangement krijg je 2 keer de mogelijkheid om dit unieke gevoel te ervaren!

Indoor Skydive Certificaat

Na afloop krijg je van de instructeur een heus Indoor Skydive Certificaat! Op dit certificaat worden alle vaardigheden afgevinkt die je in de windtunnel hebt beheerst. Hoe cool is dat? Kun jij al met losse handen zweven?

 

+
geslaagde bedrijfsuitjes
+
jaar ervaring
+
uitstekende beoordelingen

Indoor Skydive

Voorbeeld programma


 • Ontvangst: met koffie, thee en iets lekkers.
 • Receptie: op de eerste verdieping mag je je melden bij de receptie.
 • Check-in: bij onze incheckbalie worden de laatste belangrijke gegevens genoteerd. Als dit achter de rug is, ben jij klaar voor jouw flight!
 • Get your gear: van jouw indoor skydive instructeur krijg je vervolgens alle materialen: een overall, een helm, een bril en oordopjes. Daarna ga je je omkleden en ga je richting de instructieruimte.
 • Instructies: neem plaats in de vliegtuigstoelen in de instructieruimte. Je krijgt hier een instructievideo te zien die je alle handelingen stap voor stap uit zal leggen.
 • Let’s learn to fly: de instructeur zal jullie meenemen naar de windtunnel. Hier verschijnt jouw naam op een groot scherm als je aan de beurt bent. Ben je nog niet aan de beurt? Kijk vooral hoe de anderen het ervaren!
 • In de windtunnel: you can fly! Echt waar, je zweeft puur op de kracht van de wind. De instructeur zal je begeleiden door de wind, maar op een gegeven moment merk je het: je vliegt zelf!
 • Let the pro’s fly: zijn alle indoor skydive sessies geweest? De instructeur zal dan nog even zijn skills aan je laten zien. Enjoy!
 • Napret: na jouw sessies start de napret: de verhalen en ervaringen komen naar voren! De instructeur zal jullie nog een certificaat overhandigen met alle skills die je beheerst. Wist je dat je alle ervaringen nog kunt delen in onze sfeervolle horeca Bravo24?
 • Show your colleagues and friends: na afloop kun je (tegen betaling) ook een USB-stick met beelden van jouw indoor skydive sessies mee naar huis nemen. Zo kun je aan jouw vrienden en familie laten zien dat jij bent gaan indoor skydiven! Hopelijk ben je zo enthousiast, dat wij je daarna snel weer een keer terug zien!

Ik vond het echt waanzinnig! Ik heb heel erg hoogtevrees, dus dacht eerst dit ga ik écht heel erg eng vinden, maar dit is echt een van de vetste ervaringen die ik ooit heb gehad!

— Sarah Chronis (actrice)

Vraag een vrijblijvende offerte aan!


 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.