fbpx
indoor_skydive_vaderdagcadeau

Wij vieren de Dag van de Wind met de beste deals!


Internationale Dag van de Wind

Op 15 juni 2018 viert Indoor Skydive Roosendaal de internationale Dag van de Wind: een dag die wij niet zomaar laten overwaaien! Al 11 jaar maken wij gebruik van dit natuurelement om jullie te laten ervaren hoe het is om te kunnen zweven op de kracht van de wind.

leukste dagje uit

Waarom Dag van de Wind?

15 Juni staat al maanden dik gedrukt in onze agenda’s. Maar waarom? Omdat wind voor ons zo belangrijk en het indoor skydiven zo uniek is, willen wij dit maar al te graag delen! We hebben de voordelen even voor je opgesomd:

✔ Beste korting van het jaar!
Dat dit de beste aanbieding van het jaar is, dat kunnen we alvast verklappen. De deal houden we nog eventjes geheim!

✔ Neem een vriend, je tante of je oma gezellig mee!
Er zijn zeker weten genoeg mensen die je blij kunt maken met deze korting. Ideaal voor vaderdag of voor de geslaagde examenkandidaten! En even tussen ons: als je met een vriend of vriendin deelt, ben je nóg voordeliger uit! 😉

✔ Alleen op 15 juni, dus zet het in je agenda!
De tickets zijn alléén op donderdag 15 juni te koop. Mis het dus niet! (Je kunt hem natuurlijk wel later verzilveren.) Wil je op de hoogte gehouden worden en de reminder ontvangen, vul je e-mailadres dan snel hieronder in!

✔ De tickets zijn de hele zomer geldig!
Natuurlijk snappen we dat je niet kunt wachten, maar je kunt gewoon lekker een moment in de zomervakantie uitkiezen!

Nog even over die actie…

Wij vieren dat Indoor Skydive Roosendaal al meer dan 11 jaar gebruik mag maken van de wind. Maar bij een feestje hoort natuurlijk ook een traktatie. Daarom trakteren wij jou alleen op deze bijzondere dag op een extra voordelige portie wind. Boek nu dubbele sessies en geniet samen van deze unieke ervaring! Wie gun jij een extra portie wind?

Vul op deze pagina uw e-mail adres in en ontvang voor en op de Dag van de Wind (15 juni) een herinnering van deze grote kortings-actie!  Meer informatie? Kijk op onze website.

Schrijf je nu in voor onze reminder!

    Bij het aanvinken van bovenstaande box ga je akkoord met ons privacybeleid en algemene voorwaarden. Jouw e-mailadres zal worden toegevoegd aan de nieuwsbrief en actiemailinglijst, waardoor je remindermails en gerichte advertenties zult ontvangen. Jouw e-mailadres wordt vertrouwelijk behandeld en niet verstrekt noch verkocht aan derden. Indien je een mobiel telefoonnummer aan ons deelt, zal deze enkel gebruikt worden voor 1 sms op 15 juni.