indoor_skydive_vaderdagcadeau

Wij vieren de Dag van de Wind met de beste deals!


Internationale Dag van de Wind

Op 15 juni 2017 viert Indoor Skydive Roosendaal de internationale Dag van de Wind: een dag die wij niet zomaar laten overwaaien! Al 10 jaar maken wij gebruik van dit natuurelement om jullie te laten ervaren hoe het is om te kunnen zweven op de kracht van de wind.

Dag van de Wind

Waarom Dag van de Wind?

15 Juni staat al maanden dik gedrukt in onze agenda’s. Maar waarom? Omdat wind voor ons zo belangrijk en het indoor skydiven zo uniek is, willen wij dit maar al te graag delen! We hebben de voordelen even voor je opgesomd:

✔ Beste korting van het jaar!
Dat dit de beste aanbieding van het jaar is, mag geen geheim zijn. Krijg je 2e ticket helemaal gratis!

✔ Neem een vriend, je tante of je oma gezellig mee!
Er zijn zeker weten genoeg mensen die je blij kunt maken met het tweede ticket. Ideaal voor vaderdag of voor de geslaagde examenkandidaten! En even tussen ons: als je met een vriend of vriendin deelt, ben je nóg voordeliger uit! 😉

✔ Alleen op 15 juni, dus zet het in je agenda!
De tickets zijn alléén op donderdag 15 juni te koop. Mis het dus niet! Wil je op de hoogte gehouden worden, vul je e-mailadres dan snel hieronder in!

✔ De tickets zijn de hele zomer geldig!
Natuurlijk snappen we dat je niet kunt wachten, maar je kunt gewoon lekker een moment in de zomervakantie uitkiezen! De tickets zijn geldig en in te leveren tot eind september.

Nog even over die actie…

Wij vieren dat Indoor Skydive Roosendaal al meer dan 10 jaar gebruik mag maken van de wind. Maar bij een feestje hoort natuurlijk ook een traktatie. Daarom trakteren wij jou alleen op deze bijzondere dag op een extra portie wind. Boek nu dubbele sessies en geniet samen van deze unieke ervaring! Wie gun jij een extra portie wind?

Vul op deze pagina uw e-mail adres in en ontvang op de Dag van de Wind (15 juni) een herinnering van deze grote kortings-actie!  Meer informatie? Kijk op onze website.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.