Comfort class arrangement

Indoor_Skydive_Roosendaal_Comfort_class_arrangement

Ontvangst

Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers!

3 sessies

3 indoor skydive sessies per persoon!

Certificaat

Na afloop worden jouw skills vereeuwigd!

Vlieg comfort class!


Met het Comfort class arrangement ben je verzekerd van een geslaagd bedrijfsuitje! Maak kennis met het indoor skydiven en ervaar het gevoel van een vrije val uit een vliegtuig, maar dan in onze windtunnel.

Een comfy ontvangst

Kom binnen bij het volledig gethematiseerde restaurant Bravo24! Onder het genot van een bakje koffie of thee met een lekkernij naar keuze, bereid je je optimaal voor op wat je te wachten staat!

Comfort class: 3 sessies skydiven

Samen met je collega’s ervaar je hoe het is om te zweven, puur op kracht van de wind. In deze drie sessies ervaar je het gevoel van een échte skydive, maar dan gewoon in onze veilige en gecontroleerde omgeving. Onze professionele instructeurs voorzien je vooraf van handige instructeurs en begeleiden je in de windtunnel. Lukt het jou om met losse handen te zweven?

Ontvang jouw eigen certificaat

Na afloop ontvang jij van jouw instructeur een écht Indoor Skydive Certificaat! Al jouw beheerste vaardigheden worden hier afgevinkt. Wie van jouw collega’s of vrienden heeft het certificaat als eerste vol?

Vul je Comfort class uitje aan met Indoor Skydive VR!

Uniek in de Benelux: Indoor Skydive VR! Maak jouw bedrijfsevent grenzeloos met Indoor Skydive VR en vlieg boven adembenemende wereldbestemmingen. Door de toevoeging van virtual reality wordt jouw indoor skydive ervaring nog realistischer.

+
geslaagde bedrijfsuitjes
+
jaar ervaring
+
uitstekende beoordelingen

Indoor Skydive

Voorbeeld programma


 • Ontvangst: met koffie, thee en iets lekkers naar keuze!
 • Receptie: op de eerste verdieping meld je je aan bij onze receptie.
 • Check-in: bij onze incheckbalie worden de laatste gegevens genoteerd. Heb je nog tijd over? Kijk alvast in onze windtunnel hoe anderen het er vanaf brengen!
 • Get your gear: jouw instructeur zal je in alles voorzien: een skydive overall, schoenen, helm, bril en oordoppen.
 • Instructies: sit down and make it yourself comfortable! Bekijk de instructievideo vanuit de vliegtuigstoelen, dan weet je precies wat je te wachten staat!
 • Let’s learn to fly: de instructeur neemt je mee naar de windtunnel. Staat jouw naam op het scherm, dan ben jij aan de beurt! Ga in de deuropening staan, en let’s go!
 • In de windtunnel: daar ga je! De instructeur zal je begeleiden in de windtunnel, maar op een gegeven moment merk je het: je zweeft!
 • Let the pro’s fly: als alle sessies zijn gevlogen, zal de instructeur zijn skills graag nog even aan jullie showen. Enjoy!
 • Napret: het dringt steeds meer tot je door: you did it! De adrenaline maakt plaats voor mooie verhalen en ervaringen, ideale gespreksstof voor een borrel bij Bravo24!
 • Show your colleagues: na afloop kun je (tegen betaling) ook een USB-stick met beelden van jouw indoor skydive sessies mee naar huis nemen. Zo kun je vrienden of collega’s laten zien dat je het écht gedaan hebt!

Ik heb hartstikke hoogtevrees, maar ik vond dit echt ge-wel-dig!

— Richard Kemper, zanger Veldhuis & Kemper

Vraag een vrijblijvende offerte aan!


 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.