Business class arrangement

Indoor_Skydive_Roosendaal_Business_class_arrangement

Ontvangst & diner

Ontvangst én overheerlijk diner!

3 sessies

3 indoor skydive sessies per persoon!

Certificaat

Na afloop worden jouw skills vereeuwigd!

Ga Business class


Met het Business class arrangement verzeker jij jezelf van een volledig verzorgd teamuitje of bedrijfsuitje! Ga in stijl en neem je collega’s mee voor een personeelsuitje op maat.

Ontvangst in Business class stijl

Uiteraard kan bij het Business class arrangement een warm en ontspannen ontvangst niet ontbreken. Onder het genot van een koffie of thee geniet je van een lekkernij naar keuze. Bij het restaurant Bravo24 wordt iedereen goed in de watten gelegd. Dat klinkt al goed toch?

Business class flights

Samen met je collega’s ervaar je hoe het is om te zweven, puur op de kracht van de wind. In 3 indoor skydive sessies leer je niet alleen basismanoeuvres van het indoor skydiven in de windtunnel; je leert ook meteen je collega’s op een andere manier kennen!

Bedrijfsuitje met diner

Sluit deze ervaring af met een heerlijk diner in het volledig gethematiseerde Bravo24. Met een ruime keuze aan gerechten en dranken is dit bij uitstek dé locatie om jouw arrangement in business class af te sluiten.

Business class bonus: vul je uitje aan met Indoor Skydive VR!

Bij Indoor Skydive Roosendaal maak jij van jouw bedrijfsuitje een grenzeloos event! Met deze unieke activiteit haal jij het maximale uit je bedrijfsevent. Ervaar de meest realistische skydive ervaring boven adembenemende wereldbestemmingen, met Indoor Skydive VR! De combinatie van virtual reality met indoor skydiven is uniek in de Benelux en tilt je personeelsuitje gegarandeerd naar een hoger niveau.

 

+
Geslaagde bedrijfsuitjes
+
jaar ervaring
+
uitstekende beoordelingen

Indoor Skydive

Voorbeeld programma


  • Ontvangst: met koffie, thee en iets lekkers naar keuze.
  • Receptie: op de eerste verdieping meld je je aan bij de receptie.
  • Check-in: bij onze incheckbalie controleren wij nog even alle gegevens! Nog wat tijd over? Kijk alvast naar hoe onze andere gasten het er in de windtunnel vanaf brengen!
  • Get your gear: na het inchecken, ontmoet je een verdieping hoger jouw instructeur. Hij of zij zal je alle benodigdheden overhandigen: een écht skydive pak, een helm, bril en oordoppen.
  • Instructies: aan de hand van een instructievideo weet jij precies wat je te wachten staat. Deze video bekijk je natuurlijk vanuit business class seats. Is de video afgelopen? Dan is het tijd voor het échte werk!
  • In de windtunnel: als jouw naam op het scherm verschijnt sta jij op het punt te ervaren hoe het is om te zweven op de kracht van de wind. De instructeur zal je begeleiden, maar op een gegeven moment merk je het: je vliegt écht helemaal zelf!
  • Let the pro’s fly: als alle sessies er op zitten zal de instructeur nog even met zijn vaardigheden te koop lopen! Sit back and enjoy!
  • Napret: na het inleveren van al het materiaal komt het besef: you did it! De adrenaline maakt langzaam plaats voor mooie verhalen en ervaringen.
  • Diner: dan is het tijd om alle verhalen te bundelen, gezellig aan de lange tafel! Geniet van een overheerlijk diner in ons volledig gethematiseerde restaurant Bravo24!

Als een vrouw van 90 bij jullie in de tunnel heeft gevlogen, dan kan mijn moeder van 101 jaar dat ook!

— Carlo Boszhard, presentator

Vraag een vrijblijvende offerte aan!


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.