fbpx

Boeing arrangement

Bekijk dit arrangement
Indoor_Skydive_Roosendaal_First_class_arrangement

Ontvangst + lunch

Ontvangst én uitgebreide lunch!

3 sessies

3 indoor skydive sessies per persoon!

Certificaat

Na afloop worden jouw skills vereeuwigd!

Vlieg zakelijk, vlieg Boeing!


Met het Boeing arrangement van Indoor Skydive Roosendaal weet je één ding heel zeker: alles is tot in de puntjes verzorgd. Geniet van luxe en comfort, en het allerbelangrijkste: het meest unieke bedrijfsuitje wat je jouw collega’s kunt wensen!

Een eersteklas ontvangst

Ontspannen aan jouw vlucht beginnen, doe je natuurlijk met een lekker bakje koffie of thee met een lekkernij naar keuze vooraf! Een ontvangst in het gezellige restaurant Bravo24 mag daarom niet ontbreken in ons Boeing arrangement.

3 sessies vliegen

Het Boeing arrangement is speciaal ontworpen voor een bedrijfsuitje in stijl. Je vliegt maar liefst 3 sessies in onze windtunnel. In deze indoor skydive sessies ervaar jij hoe het is om te zweven op de kracht van de wind! Vaak krijg je door de tips van onze professionele instructeur de bewegingen na 2 of 3 sessies al onder de knie.

Luxe lunchen: klasse!

Get on board en geniet van een uitgebreide lunch in het volledig gethematiseerde Bravo24. Er hangt zelfs een echt vliegtuig aan het plafond. Met een heerlijke, uitgebreide lunch sluit jij jouw arrangement in stijl af!

Vlieg met virtual reality bij Indoor Skydive VR!

Vlieg nu naar wereldbestemmingen met onze allernieuwste activiteit! Met Indoor Skydive VR maak jij jouw bedrijfsevent helemaal compleet. Vlieg boven adembenemende bestemmingen. Door de toevoeging van een vr-bril tijdens het indoor skydiven, beleef je de meest realistische skydive ervaring ooit!

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Heb je nog vragen of speciale wensen waar het bedrijfsevent aan moet voldoen? Laat het ons weten! Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. Tevens ben je van harte welkom om onder het genot van een kop koffie met ons de mogelijkheden door te spreken!

+
geslaagde bedrijfsuitjes
+
jaar ervaring
+
uitstekende beoordelingen

Indoor Skydive

Voorbeeld programma


  • Ontvangst: met koffie, thee en iets lekkers naar keuze.
  • Receptie: na het ontvangst meld je je boven bij onze receptiebalie.
  • Check-in: als alle boardingpasses zijn gescand, worden de laatste gegevens van je ingevoerd, zodat jij helemaal klaar bent voor jouw indoor skydive.
  • Get your gear: een verdieping hoger ontmoet jij jouw instructeur en krijg je vervolgens alle indoor skydive gear: een skydive suit, schoenen, een helm, een bril en oordopjes.
  • Instructies: sit back and relax. Het is tijd om een instructievideo te bekijken. Na deze video weet je precies wat je te wachten staat en wat alle gebaren betekenen!
  • In de windtunnel: jouw indoor skydive ervaring komt steeds dichterbij. Als jouw naam op het scherm verschijnt, zorg je dat je bij de instap staat. In een fractie van een seconde gaan de voeten de lucht in en zweef je als een vogel door de lucht!
  • Let the pro’s fly: als alle sessies gevlogen zijn, kan jouw instructeur niet wachten zijn vaardigheden met je te delen. Enjoy!
  • Napret: als alle materialen weer zijn ingeleverd, zal het besef komen: you dit it! Je hebt ervaren hoe het is om te zweven op de kracht van de wind!
  • Lunch: natuurlijk worden alle verhalen bewaard voor aan tafel. In het volledig gethematiseerde Bravo24 geniet je niet alleen van alle sterke verhalen, maar ook van een uitgebreide lunch en heerlijke dranken!

Vind je het lastig een goed beeld te krijgen van dit arrangement? Kom dan eens gezellig op de koffie bij Indoor Skydive Roosendaal! Onze collega’s van de groepsafdeling helpen jou graag verder!

Enorme ervaring! Ik wilde al een keer skydiven, in het echt, maar het is heel goed om dat eerst hier te doen!

— Najib Amhali, cabaretier

Vraag een vrijblijvende offerte aan!