Zomerarrangement

Zomerarrangement

Ontvangst & diner

Ontvangst én overheerlijke BBQ!

3 sessies

3 indoor skydive sessies per persoon!

Certificaat

Na afloop worden jouw skills vereeuwigd!

Geniet deze zomer..


Met het zomerarrangement van Indoor Skydive Roosendaal! Met dit arrangement verzeker jij jezelf van een volledig verzorgd teamuitje of bedrijfsuitje. De ideale, weersonafhankelijke summer-break!

Ontvangst in het zonnetje

Uiteraard kan bij het zomerarrangement een warm en ontspannen ontvangst niet ontbreken. Onder het genot van een koffie of thee geniet je van een lekkernij naar keuze, in het zonnetje! Bij het restaurant Bravo24 wordt iedereen goed in de watten gelegd. Dat klinkt al goed toch?

Pak je vliegtickets er maar bij

Samen met je collega’s ervaar je hoe het is om te zweven, puur op de kracht van de wind. In 3 indoor skydive sessies leer je niet alleen basishandelingen van het indoor skydiven in de windtunnel; je leert ook meteen je collega’s op een andere manier kennen!

Bedrijfsuitje met diner

Sluit deze onvergetelijke ervaring af met een heerlijk diner naar keuze in het volledig gethematiseerde Bravo24. Dit is bij uitstek dé locatie om jouw arrangement af te sluiten. En wat is er nu lekkerder dan een BBQ in het brandende zonnetje met een verfrissend drankje in de hand?

Vul je uitje aan met Indoor Skydive VR!

Vlieg deze zomer uit boven wereldbestemmingen! Bij Indoor Skydive Roosendaal maak jij van jouw bedrijfsuitje een grenzeloos event. Ervaar de meest realistische skydive ervaring boven adembenemende wereldbestemmingen zoals Dubai of Hawaii, met Indoor Skydive VR. Een uitje naar de zon is gegarandeerd!

Dit arrangement is al te boeken vanaf € 97,50 p.p.! (piektarief: € 107,50)

+
Geslaagde bedrijfsuitjes
+
jaar ervaring
+
uitstekende beoordelingen

Indoor Skydive

Ik heb hartstikke hoogtevrees, maar ik vond dit echt ge-wel-dig!

— Richard Kemper, zanger Veldhuis & Kemper

Vraag een vrijblijvende offerte aan!


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.